Through the lens

i fredagskväll så åkte Anna tillbaka till Sverige och jag kände mig helt tom direkt. de senaste fyra veckorna har vi haft besök, först var ju lite av min familj här och sen anslöt Anna och stannade kvar två veckor till – men plötsligt så var det ingen kvar. som tur var har vi ju våra kompisar och kollegor här nere iallafall, mvh sällskapssjuka paret.

lite jag hunnit med de senaste dagarna:


jobbat ikapp lördag och söndag, så nu blir det sex dagars jobb i rad. dock är det skitkul eftersom det är så högt tempo nu + jag fått lite avlastning.


tränat och druckit celsius, nu har jag bara 2 st kvar som jag verkligen snålat med och ska dricka med omsorg. ändå bra koffeindetox jag har fått här nere får jag då säga; sex Celsius på 4,5 månader.


kärlekssms:at med mormor. och asså jag längtar IHJÄL MIG efter Tussen och mormor, mitt hjärta värker ju lite.


gjort chokladbollar, Ronja påminde mig om mitt superrecept och jag var inte sen att handla hem ingredienser. Här hittar ni receptet – rawballs som smakar lika gott som vanliga chokladbollar.


åkt denna roliga vattenkarusell med Timmie och Jean. vi trodde inte att man skulle få vatten på sig sen plötsligt blev vi knockade av en våg haha.


tonat håret en sväng. så fort mitt hår ser solen så blir det helt guldigt, och jag har inte pallat bry mig. nu fick jag det precis lagom askigt så jag trivs igen.


fått en vattenläcka i sovrummet. Timmie ringde och sa att det var helt blött när han vaknade och skickade denna lilla film som bevis, haha. de har varit här nu och försöker torka det, och blir det inte bra så får de riva ut och lägga nytt. skönt för plånkan att vi inte äger denna bostaden iallafall.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Fia says:

  Hur ofta drack du Celsius i Sverige? Och vad det endast i samband med träning? 😊

  • Jennifer Green says:

   jaa endast när jag tränar, och jag skulle gissa på 2–4 i veckan typ. så sjuk skillnad från idag! jag kan köra bra träningspass utan men det känns liksom som om det saknas något för själva känslan. sjukt dåligt beroende, så riktigt skönt med en rejäl detox här!

 2. Klara says:

  Så himla gullig konversation :,)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?