Women who paddle together

igår försvann solen efter lunch så jag och Anna bestämde oss för att hyra kayak i två timmar och paddla runt stan. asbra eftermiddagsaktivitet ju!


vi paddlade på insidan av stan parallellt med havet och där var det så sjukt många fina hus som låg precis intill floden. det är samma flod som jag och Timmie såg delfiner i så vi hade höga förväntningar – men vi såg bara några fiskar och krabbor haha.


här har ni oss! efter en timmes paddling började vi få motvind och paddlade ihjäl oss utan att komma nånstans så jag utbrast ANNA jag pallar inte mer! men vi hade ingen återvändo och fick kämpa oss igenom hahah. lyckligtvis börjar jag bara skratta i sådana situationer och håller ut. mycket bra paddelteam med lätt träningsvärk idag.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?