Oz lately

min bloggtorka just nu beror på att det är lite stressigt på jobb + för att jag vill passa på att hänga med Anna som bara är här denna veckan med. sen så är jag back in business!

vad vi har haft för oss på sistonde? jo bland annat:


hängt på Pacific Fair, ett köpcentrum här som vi älskar! asbra butiker och så mysigt.


ätit poke bowl vid poolen. jag har förresten knäckt koden; jag äter inte rå fisk så jag ersätter det med avokado eller rödbetor. så gott ju! min favvokombo är brunt ris med avokado, edamebönor, gurka, morot, annanas, majs, rostad lök och spicy mayo.


delat vattenflaska med en törstig kängru <33


kört en utekväll med Timmies kollegor – och vi hade skitkul! jag fick feeling när jag kom hem och började ta selfies haha, men här ser ni mina nya örhängen. diamanthoops som jag hade när jag var 17, I löööv.


fått användning av mitt nya paraply som en julängel gav mig.


åkt karuseller på Movie World.


och så har vi börjat med bästa rutinen: The Bachelor i vårt cinema room varje onsdag. jag och Anna dör för Bachelor och har nu lyckats konverterat Tess också, så imorgon kör vi repris med snacks och senaste avsnittet, längtar redan haha.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?