Through the lens

jag är tillbaka efter lite julledigt och har haft så jäkla bra två veckor med familjen som varit här. nu när vi delat på oss så känns det typ bara som en dröm.

vi har iallafall haft sjukt kul, de var hos mig i Surfers i 10 dagar och sen reste vi ihop till Adelaide och Kangaroo Island där även min kompis Anna joinade från Sverige. på ön så vaknade vi av att receptionen ringde halv 2 på natten för att meddela att en skogsbrand närmade sig och alla borde evakuera ön, så jävla hemskt alltså. mitt hjärta brister för Australien just nu. vi var fast på ön till 17.30 eftersom alla båtar var fulla, men vi kunde hålla oss på östkusten där det inte brann.

lite blandade snaps från de senaste dagarna utöver alla hemska nyheter:


vi spelade spel och plötsligt hade vi 3 turister som filmade oss – så jag filmade tillbaka.


jag har hängt med dessa favoriterna.


vi har nattvandrat i skogen för att leta efter djur. jag tog täten och fick leda ett skrämt gäng genom skogen.


vi har åkt runt Kangaroo Island och sett massa vacker natur och vilda djur. detta var innan halva ön var i lågor. fy fan asså


Miche hade en mycket lång ögonkontakt med två kängrus som vi hittade i en mans trädgård. han hade börjat ställa fram vatten och mat i sin trädgård när han upptäckte att det skuttade förbi kängrus, och nu har han ett 20-tal om dagen som kommer dit för att äta och dricka. så fint!


jag har firat nyår med denna fina kille!


vi har sett två koalor tjaffsa, den ena puttade bort den andra och stal sovplatsen haha.


jag har tagit avskedsbild med pappa och Miche. jag kunde inte hålla tillbaka tårarna när jag insåg att vi inte kommer träffa varandra på en evighet. saknar dom redan <33


och så har jag sett en mycket udda pelikan.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Jennie says:

    Usch vad hemskt med bränderna 😞
    Skönt att ni är i säkerhet nu. Kram.

  2. Miche says:

    Saknar dig redan 😭.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?