Past days in paradise

lite gott och blandat från mina senaste dagar:


vi har ju fått finbesök!! asså SÅ mysigt och roligt, här är jag med pappa och Miche på shoppingtur.


kört några träningspass som Miche kom med. här gjorde vi en wod som var som en pyramid – siffran är antal rep. så exempelvis gjorde jag övning 1, när jag var klar gjorde Miche övning 1. sen gjorde jag 1 och 2, när jag var klar gjorde hon 1 och 2. därefter 1, 2, 3 osv. och så gick man hela vägen till 12. det såg lätt upp på papper men vi var riktigt genomsvettiga.


vi har firat jul hemma hos oss! så här fint hade jag dukat, det fick bli ett lakan som duk haha. det var jag, Miche, pappa, Cami, Timmie, Tess och Jean. vi grillade, spelade spel och hade skrattfest mest hela kvällen.


julmaten var nog den bästa hittills! allt blev sjukt gott. vi gjorde minihamburgare med stekt lök, coleslaw och ost. och till det kycklingspett, grillad korv, potatisgratäng, sallad och såser. MAMS.


ätit på vårt favvo Mexikanare. de har taco tuesday så alla tacos kostar $3 varje tisdag som annars är två för $15. löjligt gott dessutom.


jag har fått hem mitt adoptionsbrev, och imorgon ska jag äntligen få träffa en koala <33


vi har åkt upp i Q1 och tittat på utsikten – asså vackra stad!


vår spegel i köket gav upp – smällde i golvet och slog sönder en stenplatta. oppssssii. som tur var är det ägaren som satt upp den själv så vi behöver inte stå för kostnaden.


jag har fått munsår, long time no see. men FAN vad jag hatar det, så jävla jobbigt ju??


och så har jag julbakat med Tess, det blev så jäkla gott! vi gjorde cornflakeschoklad och kolapaj.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?