2019 recap

omg it’s 2020 tomorrow! nu kan man inte längre säga att 2007 var “för något år sedan”, nu är det liksom 13 år sedan! haha det känns så sjukt.

mitt 2019 startade tufft men jag tittar tillbaka och känner mig stolt och nöjd över resterande del av året. en årssammanfattning i vanlig ordning:
months abroad
5,5 månad – nästan halva året! vi har bott i Australien i exakt 4 månader och 1,5 månad har vi rest. det har blivit Miami, Jamaica och Bahamas med Timmie, Marbella med Natta, och så två festweekends i Köpenhamn med kompisar.

best surprise
årets topp 5 bästa överraskningar var vår överraskningsfest för Miche, när mina tjejkompisar överraskade mig innan vi flyttade, när Diddi kom spontant med nybakade kanelbullar till mitt kontor, när kollegorna gjorde en avskedsfest och när jag gömde mig på Miche & co’s hotellrum i förra veckan. SÅ mycket kul som hänt ju!

toughest decision
att jag sa upp mig! asså fyfan jag mådde så illa i två veckor innan jag kände mig redo att prata med min chef. men jag var ju tvungen för jag ville verkligen flytta iväg – hade jag kunnat ta med mig kontoret och alla kollegor hit vore det drömmen.new chapter
att jag och Timmie tog vårt pick och pack och flyttade till Surfers Paradise! jag är så imponerad över hur chill Timmie har tagit hela denna situation, från “ja säg vart du vill flytta så drar vi” till att bara ta sig an livet här och få ett askul jobb. hans inställning till livet är så nice bara.

loss
att farfar somnade in alldeles för tidigt. 💔

lesson learned
don’t surround yourself with negative people.


new family member
Milan, älskade lilla vovve! Miche och Danne fick honom i april så han firar snart 1 år i familjen. har ni sett någon sötare valp???

absence
alla där hemma, jag blir så bölig när jag tänker på dem. min familj och mina vänner är ju världens bästa stöd och unnar oss detta/dessa år här, men jag saknar ju ihjäl mig. distansen var lite enklare i Italien då man kunde åka hem en helg då och då.

most played
denna enligt min spotify, och jag kan ju förstå varför – den är så jäkla skön. jag hittade den i Jamaica och får sån pirrig känsla i kroppen när jag hör den.

best news
att Miche och Danne förlovade sig och att två tjejkompisar blivit gravida!! asså åhhh så glad för allas skull. Maja födde nu i december och jag längtar IHJÄL efter att träffa hennes lilla plutt.most memorable moment
att simma med grisarna i Bahamas – asså det var min favoritdag på hela året. utöver det så var det riktigt fett att se en NBA-match. och så skrattar jag så jag gråter när jag tänker på när jag och Natta blev inlåsta på en golfbana i våras och försökte fly därifrån och hade en hel balkong som jublade när vi till sist lyckades ta oss ut haha.

disappointment
att Travis Scott ställde in sin konsert vi skulle på i höstas, såååå störigt! blir lite arg när jag tänker på det.


funniest IG post
när jag och Diddi var på nattklubben Arch, hon tog en bild med en vas blommor och dagen därpå postar de denna bild på insta. vi skrek av skratt hahah.

health
bra förutom lite småsaker – jag har haft problem med huvudvärk till och från under året, var dundersjuk i två omgångar och hade en fot som svullnade upp varannan dag i över fem veckor. men nu är jag frisk som tusan + lyckades undvika ett förkylningsvirus som drabbade 5 i mitt team på kontoret. och så har jag inte svimmat i år, det börjar bli mer och mer sällsynt – det ni!most delicious
asså, de friterade kanelbullarna på Redimat alla dar i veckan!! jag skulle dit några veckor senare men då hade de bytt meny. förutom de så är det såklart kanelbullarna på Cinnabon som jag åt i Miami och i Brisbane. så fucking goda asså! synd att man ska behöva resa land och rike för att få äta de bara haha.

ja det var mitt 2019 i korta drag. tack för ännu ett år, hoppas ni får ett bra avslut så hörs vi 2020! <3

This entry was posted in /Reveals. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sabina says:

    Kommenterar sällan men älskar att följa din blogg och har gjort det sen innan du flyttade till Italien, keep blogging <3

    Gott nytt år!

  2. Nathalie Green says:

    MILAN ❤️❤️❤️❤️❤️ Hahahaha o ja när du skulle fånga mig o du trillar o ba ”ja tänkte de va bättre ja trilla än du för du hade blivit skitsur” 😂😂😂😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?