Like walking on water

igår var jag och Timmie på cykelutflykt och det var så JÄKLA nice – vi cyklade nämligen på havet!


här har ni oss, redo för cykeltur! vi hade bokat de i två timmar och cyklade mellan öar och sandbars. vi hade en skitgullig guide med oss som berättade massa saker längs vägen. ett tag sa han att det simmade delfiner under oss men vi trodde inte honom – när vi sen cyklade i land och tittade bak så såg man hur delfinerna hoppade i havet! asså så fett.


här ser ni hur cyklarna ser ut, det kändes verkligen som att cykla på en vanlig cykel och det var det som blev så nice när man insåg att man var mitt ute i havet och inte på en cykelväg. ibland skulle man över en stor våg och ibland fick man fart på köpet av en våg.


vädret var perfekt dessutom, strax över 30 grader men inte gassande sol.


nöjd tjaj!


här gled vi in mot en sandbar mitt i havet. sanden var så mjuk att man sjönk ner typ 30 cm när man gick där.


vår guide Lukas var skitgullig och påminde mig om Sam från Dynasty, så jag gillade honom direkt haha!


nu kommer det kännas trist att cykla på gatorna bland bilar – jag vill ha ett öppet hav, vilda delfiner och båtar omkring mig alltid!

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Julia says:

    Åh vilka vackra bilder! 🙌🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?