Part time coder

häromveckan frågade chefen om jag kan bygga hemsidor och jag ba “why not” – hur svårt kan det vara liksom? så jag tänkte att det kunde vara en kul utmaning att ta mig an sidan om mina vanliga ansvarsområden, och efter några youtubetutorials och en del frustration så fick jag till sist en applåd under måndagsmötet när jag presenterade nya siten!

asså, jag blev SÅ stolt över mig själv. och flera gånger längs vägen utbrast jag  “omg, I’m a genius”.

jag har varit med och gjort hemsidor innan men då har jag bara skissat på hur det ska se ut och fyllt på med innehåll. här satt jag och ändrade kod och försökte sätta in mig i html-lingot som jag inte snackat sen lunarstorm typ haha. men asså tänk vad man klarar uppgifter bara genom att tro på sig själv. Timmie säger alltid att jag tror att jag är bäst på allt – och jag älskar fan den sidan med mig själv.

dock kan jag inte visa siten eftersom den inte är live än, vi håller på att rebranda och förhoppningsvis är alla bitar redo vid årsskiftet. tjoho!

This entry was posted in /Work. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis says:

  Så jävla cool egenskap, alla borde ha lite mer av det där i sig ❤️

  • Jennifer Green says:

   det är ju på gott och ont ibland när man ger sig på något man verkligen inte behärskar! ;D men jaa jag tror man får öva ibland bara på att tro på sig själv mer 😘

 2. Lara says:

  Jag önskar att jag vore lite mer som du där.. själv tänker jag alltid att jag ska misslyckas. Lite sorgligt men jag skall försöka anamma ditt mantra: ”hur svårt kan det vara”. 😌

 3. Regina says:

  Alltså GRYM! Heja dig! Haha, jag är lite samma. Tänker alltid “hur svårt kan det vara” 😂

 4. Charlotta says:

  Underbar inställning!!

 5. Emina says:

  Du klarar allt! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?