Home away from home

när jag såg att det var den första december tänkte jag OMG! idag har vi nämligen bott här i tre månader.

detta är det längsta jag gått utan att vara hemma på besök, och det börjar verkligen kännas. när jag bodde i Italien så åkte jag hem med jämna mellanrum på en weekend för att få lite familj&kompisboost, och nu värker det i hjärtat av saknad efter folket. MEN om tre veckor kommer lite av familjen hit och ingen är gladare än jag! och två veckor efter det så kommer min tjejkompis – wiho! resterande av familj och vänner får jag väl fortsätta gå och fantisera om bara.

annars känner vi oss så himla hemma här redan, vi trivs skitbra på våra jobb, vi älskar lägenheten och staden är precis så nice som jag hade förväntat mig.


fina stad <3

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?