The convenient legacy

i samarbete med Byggshop

är det någon sida jag har ärvt från pappa så är det min fixarsida – jag är sjukt bra på att laga grejer med mina egna metoder.  det är pappa, Nick Miller och jag liksom. pappas egna slogan är till och med “I fix and trix”

(skön snubbe ändå med en personlig slogan)

och jag tycker ändå att jag förvaltar arvet väl. senaste fixet var vår diskmaskin här hemma. plötsligt saknades en spärr på högersidan så övre hyllan släppte i sidan när jag drog ut den så att ett glas krossades. två gånger. Timmie sa “vi får sluta dra ut den hela vägen” men jag sa “nej, I fix”.


efter en vända på stan så hittade jag denna mojäng som jag satte som stopp. den är egentligen till håret tydligen.


10 diskar senare så sitter den som gjuten och vi kan dra ut hyllan utan att den lossnar.

något annat jag meckar med ofta är min cykel. både i Sverige och här nere lyckas jag få punka med jämna mellanrum, och är det inte punka så lossnar ringklockan, hoppar kedjan eller så vrids sadeln. nu är den bara fett smutsig så det enda jag skulle behövt är en högtryckstvätt eller en polermaskin för att polera den till butiksskick – sen är jag game!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?