Life is like a mirror, smile at it and it smiles back at you

i samarbete med Trademax

hur många speglar har ni hemma där ni bor? i vår lägenhet i Helsingborg har vi totalt 2 speglar; en helkroppsspegel i hallen och en inbyggd i badrummet. så det var lite kul när jag skulle spegla mig i vår lägenhet här i Australien och insåg att den har hela sex enorma speglar.

i både hall, kök, badrum och sovrum, vart jag än vänder mig så ser jag min spegelbild typ. nästan så jag ser mig själv mer än vad jag ser Timmie. fast bara nästan, haha.


detta är min favvospegel här hemma, den står i hallen och den är så maffig och fin vilket ger ett sånt lyxigt intryck direkt när man kommer in.

men jag gillar denna spegelbonanza som fan! dels håller man ju koll på vad som förekommer i håret, på kläderna eller i ansiktet, men det ger också rummet ett annat djup. badrummet känns helt enormt och sovrummet tar typ aldrig slut. och så tycker jag att det är snyggt också.


i sovrummet är ena väggen en garderob med spegeldörrar, så jäkla smart. och så kan jag och Timmie stå här samtidigt tillskillnad från vår helkroppsspegel i Helsingborg där det är en åt gången liksom. ibland vaknar jag på sidan vänd mot spegeln och det första jag ser när jag vaknar är mig själv, det är så konstigt haha.


i badrummet har vi denna inbyggda som går hela vägen upp till taket, så fint ju!

en spegel är ju dessutom ett perfekt substitut till tavla om man inte kan bestämma sig för ett motiv. köp en spegel med en snygg ram och njut av utsikten liksom. min spegeldröm är en stor i badrummet med inbyggd belysning – och det finns för knappa tusenlappen hos Trademax.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Amanda says:

    Hyr ni er lght fullt möblerad och utrustad? Ser superfin ut :)

    • Jennifer Green says:

      track, trivs sa himla bra! vi hyr möblerad sa det enda vi har kopt ar tacken och kuddar + några små inredningsdetaljer! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?