Life down under

haj kompisar! jag har börjat få huvudvärk igen och undviker datorn så mycket jag kan just nu, jag är ju framför den rätt många timmar när jag jobbar så nån måtta får det vara med skärmtiden.

nu är det iallafall söndagkväll hos oss och vi bara myser innan jag ska upp och jobba imorgon. jag hade workshop hela dagen igår men jag timade vädret sjukt bra då det ösregnade hela dagen, ibland så!

lite annat jag har haft för mig i veckan:


tvättat dessa skorna tre gånger. de blev helt gula av lim som lossnade så jag tvättade igen och igen, och till sist var de vita haha!


ätit en sjukt bra falafelsallad på Burleigh Pavilion när vi var i Burleigh Heads, och visst var det ett mysigt ställe?


tränat ett par sjukt bra pass, både klasser, gym och idag en wod med Tess.


ätit detta pannkaksberg. Timmie tog caramilk pancakes som smakade karamell och vit choklad. jag tog en nutelladränkt variant med kaksmulor. hallå vad gott!


filmat Timmie och Jean som blev osams och började jaga varandra med en sten.


myst i soffan litta med Timmie. han kollar på Peaky Blinders senaste säsong och fyfan vad trist serie, haha! jag läser min chefs bok om hans bakgrund som är sjukt intressant!


gått på lunchpromenader runt kvarteret. så mysiga byggnader här.


tagit selfies i stormen.


spelat kort på solstolen med Timmie.


gått på bio och sett Gemini Man som var mycket bra. fin bild på oss alla fyra va, haha.


och varit på cykeltur med Timpa. han har köpt en elcykel, men när jag cyklade mitt vanliga tempo och han mätte så cyklar jag i 28 km/h. ändå sjukt bra fart!

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Julia says:

  Har du kollat din syn? Kan även rekommendera akupunktur för huvudvärken, precis genomgått det i 6-7 veckor och det har hjälpt!

  • Jennifer Green says:

   Oh seriöst! Timmie går på det just nu for hans armbåge och påstår att det hjälper, fett dyrt men lätt värt om det gjort skillnad för dig! :) Nej jag har inte kollat min syn, jag är så säker på att det inte är den eftersom huvudvärken kom från en dag till en annan, men jag kanske ska ta mig en liten koll.

 2. Felicia says:

  Mina vita skor brukade också bli gula av lim som vid tvätt men nu tvättar jag dem i lägre temperatur med förtvätt. Blir rena och inget lim som lossnar, woo!
  (Varför lät detta som en reklamfilm för lägre temperatur?).
  (“8 av 10 tandläkare rekommenderar 30 grader”).

  • Jennifer Green says:

   hahaha kanske en framtid som manusskribent för commercials? ;) tack för tips, tvättade de igen idag i kallt vatten så ska se om de håller sig vita. ett jäkla tvättande att hålla vita sneakers fresh alltså ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?