The things I love..

något jag älskar med mig och Timmie är att vi uppskattar så många småsaker i livet och att vi sällan gnäller. så imorse la jag och tänkte på vad jag älskar just nu och detta stod visst överst:

min familj och mina vänner – när en skorpa äntligen lossnar –  hoppa hopprep utan att snubbla – när Tussen är kelig – nya avsnitt av favoritserier – ljummet hav – hårdhänta massörer – sommarhalvåret – när Timmie skrattar åt mina skämt – en perfekt chokladfondant – att hjälpa djur – mormors röst – mogen avokado – positiva människor – Swervin med A Boogie with da Hoodie – Armani Code – vita sneakers – Diddis kanelbullar – att vakna utvilad – när man klickar med en främling –  nyklippt hår – nutellacrepes – dansa – när huvudvärk släpper – att sova riktigt gott – fina naglar – när någon kallar mig Jen – att stretcha – mango – att sjunga med i en låt och alla ord sitter

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sandra says:

    Word på 95% 🙌🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?