Last week through the lens

senaste veckan i några snaps:


i måndags köpte jag en ny drönare. jag crashade ju min i vattnet och berättade det för vår filmare på jobb som kom med ett bra tips på en som sålde en oanvänd. så nu har vi en ny bebis i familjen!


i tisdags var jag slut i rutan efter jobb, så jag bara åt spagetti och kollade på Wahlgrens Värld. SÅ nöjd att dplay fungerar här nere!


i onsdags provade jag lite träningsplagg efter jobb innan jag skulle på ett pass med Tess. toppen är lite för kort för min smak men jag tyckte jag såg stark ut i den.


i torsdags käkade vi lunch, spelade biljard och tog bilder i en fotoautomat.


därefter åt vi allt ovan och spelade uno i någon timme.


i fredags fixade jag naglarna, tränade en sväng och gick till vår favvorestaurang med Tess och Jean.


i lördags åt jag dessa goda pannkakor till lunch.


sen sa Timmie “fota mig nu” och ställde sig så här framför koalan, haha.


och på kvällen gick vi till ett asnice ställe med casiono, rooftop bar och innergård. jag visste inte att det var så festligt så jag kände mig lite nerklädd i min outfit men ville ha en bild med Timmie ändå för där var så fint, haha.


igår provtränade jag och Tess på ett asfint gym, sen låg jag här i en timme och lyssnade på podd. därefter blev det en halvtimmes hot stone massage innan vi lagade mat.


när klockan blev 20.00 var det dags för Facetime med pappa. vi har det som stående check-in varje vecka och det är så mysigt, hur söt är han inte då?


sen skulle Timmie köpa vatten, så han ringde och bad mig komma ner för att hjälpa honom bära. då kom han cyklandes på denna fina cykel som han överraskade mig med, asså jag dör ju! jag blev så glad, och den är ju helt perfekt.

Miche påpekade förresten att jag har väldigt färgglada cyklar och det har jag fan inte tänkt på haha. min cykel i Italien var orange, min cykel i Sverige är ljuslila och denna är mintgrön. men man blir ju så glad av att cykla på en färggklick!

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Amanda says:

    Jag vill bara säga att jag alltid blir väldigt glad av att läsa din blogg. Jag har följt dig i nästan 10 år och kommer själv från Helsingborg (bor inte där längre). Det är bara så himla himla kul att följa dig! Hoppas ni har det bra down under, hoppas bo där en sväng i livet själv (efter plugget).

    • Jennifer Green says:

      assååå bästa komplimangen ❤️❤️ tack vad glad jag blir, du är varmt välkommen ner när du känner dig redo!! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?