Wingman of the year

asså, jag måste ju visa mitt senaste hårknep. förutom Detta dårå.


här har ni den! en hårmascara som färgar håret tillfälligt! jag är ju en fuskbrunett som behöver tona utväxten med jämna mellanrum – framförallt hårlinjen vid tinningarna. mitt hår släpper färg där skitfort och det ser ut som jag inte har något hår där eftersom det har samma nyans som min hud typ, haha.

men hör och häpna! sen jag köpte denna i somras så har jag inte tonat om håret. jag bara drar med borsten när jag ska ha uppsatt hår och så är det klart. se själva:

före:

efter:

asså ser ni skillnaden! det håller till och med ett svettigt träningspass, OCH kudden har aldrig blivit brun.


jag köpte den på Maxi och det finns säkert flera varianter som är minst lika bra. det känns också lite skonsamt mot håret att inte tona det lika ofta. klart slut på dagens hårsnack!

This entry was posted in /Vanity. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?