Office views

alltså, hur harmonisk i själen blir man inte när man tittar ut genom fönstret på kontoret och ser detta:

visserligen har min chef havsutsikt där vi i förra veckan kunde se valar (!!) från fönstret. men jag är så nöjd med min pool, haha.

och förresten, jag har ju glömt att säga. mitt ena nyårsmål var att gå ner i tid – gissa vem som jobbar 3 dagar i veckan! asså det är så MAGISKT! jag har jobbat övertid nästan varje månad i över 5 år så just nu har livet bara sån jäkla nice balans. vissa veckor kommer jag behöva gå upp till 4 dagar men bara att slippa jobba 5 dagar är ju helt fantastiskt.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara says:

  FASEN vad najs!!!! 🤩

 2. Jennifer says:

  Det låter ju GALET underbart! Jag är i samma sits och är sugen på att gå ner i tid, kanske 85-90%, men jag undrar över hur detta kommer påverka pensionen? Är ju bara 27 år och har inte kidz än, men man måste väl tänka framåt… :-) Hur tänker du?

  • Jennifer Green says:

   asså SÅ skönt! jag tänkte bara att jag skulle unna mig det nu något år, speciellt när vi bor här så vill jag ju försöka uppleva och resa runt lite de dagar jag är ledig, för annars blir det lätt “som hemma” att man jobbar ihjäl sig.

   men 4 dagar i veckan i framtiden känns ju ändå som drömscenariot. just med pensionen grundar den ju sig rätt mycket på inkomsten och så länge man kan bibehålla en bra lön trots att man går ner i tid känns det ju lätt värt! + så får man ju spara privat också. ☺️ även om det inte skulle vara hållbart i längden tycker jag lätt du ska unna dig det en period! bara att få mer tid till sånt som faktiskt betyder mest i livet: sina vänner och sin familj! 🙏🏼

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?