Aussie house tour

vi fick ju nycklarna till vår nya lägenhet i lördags och vi trivs så jävla bra redan! jag älskar känslan jag får av att komma hem. den är så ljus och fin.

jag lovade ju en bildbomb – så välkomna hem till oss!


så här ser det ut när man kommer in i lobbyn, jag får så nice feeling varje gång jag går in och känner ba “Ahhh. Nu är jag hemma” haha.


efter en kort hisstur så är man framme: här har ni vår hall! fullproppad med sneakers och med en så himla fin maffig spegel.


från hallen kommer man rakt in i köket och vardagsrummet. vi har ett runt bord med stolar och en byrå till höger, och till vänster har vi köket. den har både diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare dessutom, så himla skönt.


jag älskar att det är så öppet och att det är så många stora glasfönster. bakom mig är det badrum och sovrum, och så har vi balkong på båda håll! detta är vårt tredje hem ihop och alla ställen har haft dubbla balkonger haha, jag gillar det skarpt.


i vårt sovrum så är ena väggen av glas, och på nätterna kan man ligga och titta på alla höghus som lyser. så jäkla mysigt! som ni ser har vi inte investerat i en sängkappa än, haha. vi ska se om vi hittar någon billig. vi har garderober längs andra sidan och det var så skönt att hänga in alla kläder där.


från sovrummet kan man traska rakt in i badrummet som är så här fint. asså jag älskar det!


och till vänster har vi en dusch.


nedanför balkongen på denna sida har vi även denna fina pool som alla i huset får bada i. där finns dessutom en stor grill och utemöbler man får låna när man blir grillsugen.


förbi köket har vi en soffa och en TV.


och här har ni vår första bild tillsammans i lägenheten. <33


just ja, vi har också en liten “biosalong” ett plan ner. hur mysigt? då tar man med en dvd eller ett usbminne som man kopplar upp på projektorn. lite godis på det så är man fullt kittad!


här bor vi 600 meter från stranden, så tacksam för livet just nu!

This entry was posted in /Interior. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. My says:

  Herre vilken fin! 😍

 2. Sara says:

  Wowwww jenni!! Hur stor är den? 😊

  • Jennifer Green says:

   Älskar den 🙌🏼 Kul att du frågar, vi har nämligen ingen aning 😂 det står inte i annonserna här – som om det vore oväsentligt haha. Den är iaf större än vår i Helsingborg så 60-70 kvm typ!

 3. Lou says:

  Åh vad fint! Perfekt läge också 👌🏼 Det gick snabbt, där kommer ni trivas!

 4. Anna says:

  Lammet i sängen :,)

 5. Li says:

  Wow!! Varför är inte alla flerbostadshus i Sverige så? Vem vill inte ha en pool på hemmaplan eller grillgrejer eller biosalong liksom? Jättefint och vad glad jag är att ni hittat så bra boende ❤

  • Jennifer Green says:

   Men asså ellerhur?? Ska dra upp det på nästa föreningsstämma den dag vi flyttar hem 😂 taack 😘😘

 6. Andrea says:

  WOW WOOW WOWWW vad fin!!!!!!
  Jag är djupt imponerad av dig (er) som flyttar till andra sidan jorden och provar på livet där. Så satans coolt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?