The bible of love

jag har ju glömt att berätta vad Miche hade gjort till mig nu när vi flyttade – och det är lätt den bästa present jag någonsin fått.


en bok full av minnen och hälsningar från alla nära och kära. asså den är så fin och välgjord och bara full av kärlek och skratt.


de första sidorna handlar om mig och Miche mest, och familjen och vi systrar. jag skrattade på riktigt rakt ut när hon säger att jag pratar mycket och sen skriver “Fan, ibland pratar du ihjäl mig syrran” hahaha! jag fick boken precis innan vi skulle resa och läste den på flyget, 50% skratt och 50% tårar.


därefter blev det en massa sidor med hälsningar och foton som Miche hade klippt in. asså redan efter första hälsningen var det gråtfest och sen bara fortsatte det så, och ibland stannade jag upp för en skrattattack.


asså på riktigt livets bästa överraskning, jag kommer bläddra i boken så fort jag längtar hem. tänk att man kan älska folk så mycket alltså det gör ju ont i hjärtat av saknad.

This entry was posted in /Gifts. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Lina says:

  Åh vad fint 💖

 2. Sara says:

  This is why I wanted a sister :,)
  Obs. I still love my bro

  • Jennifer Green says:

   hahah, tur det ju ;) ja vem vet brorsan kanske slår till på lite scrapbooking nån gång, vänta du bara ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?