Pros and cons lately

sakta börjar vi komma in i livet här nere, än så länge känns det faktiskt mest som semester och att vi snart ska hem till vår lägenhet och våra gamla jobb. så slås jag plötsligt av det faktum att någon annan bor hos oss och att jag har sagt upp mig. så sjukt ju? haha. vem är jag ens.

jag ska som sagt göra en ordentlig sammanfattning om någon vecka – så länge får ni lite plus och minus från nuläget:

👍🏼 morgnarna här! asså det ligger något magiskt över stan när solen går upp. på stranden kryllar det av folk som är ute på en morgonpromenad eller löprunda. så jäkla mysigt är det att traska längs stranden.

👎🏼 det blir kallt så fort solen går ner. lyckligtvis fick tre par långbyxor åka med och de har använts flitigt om kvällarna. det är ju bara vår här så den riktiga sommarvärmen kommer om ett par månader.

👍🏼 Jean och Tess är här, asså SÅ roligt. vi har så kul ihop och det är så gött med en tjejkompis här!

👎🏼 internet fungerar knappt på 12e våningen. men så fort vi kommer ner i markhöjd så kan man Facetima igen, haha.

👍🏼 här är inte en enda mygga! alla har ju varnat oss för giftiga spindlar och ormar, fast min största skräck var att det skulle krylla av mygg – men icke!

👎🏼 Netflix har inte samma utbud som i Sverige: mest störigt är att New Girl inte finns. det är min go to-serie om jag har en halvtimme hemma innan jag ska iväg. inte heller finns min nya serie Vis a Vis (Inlåst).

👍🏼 matutbudet. vi har ju inte ens hunnit testa en femtedel, men här är så många nice:iga ställen med allt från acai bowls till burgare, salladshak och utländska kök.

👎🏼 efter massa lägenhetsvisningar så var de flesta helt sjukt snuskiga. så nu går vi upp i pris och hamnar mellan 12–13 000 för en fräsch lägenhet, men det får det fan vara värt. vi har ansökt om 2 olika som jag hoppas på, håll tummarna!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?