from every ending comes a new beginning

så var dagen kommen – min sista dag på HD/Sydsvenskan. det känns som sorgens dag asså, och hela veckan när folk har frågat hur det känns så har jag svarat “jo helt okej”.

och allt kändes okej tills jag gav ut sista kramen för dagen och började gråta, sen grät jag hela vägen hem och hela min shoppingtur på Coop haha. världens märkligaste kund tyckte nog kassören som tog betalt av mig samtidigt som det rann tårar längs kinderna. men jag kunde fan inte stänga kranen alltså.

och FAN vad jag kommer sakna mina kollegor. jag kommer alltid titta tillbaka på dessa åren med ett leende, jag trodde inte man kunde ha så roligt på jobb samtidigt som man jobbar röven av sig. vi är ju ett par hundra kollegor men i mitt team är vi nästan 15 st som har blivit som en extrafamilj och jag kommer aldrig glömma dem. <3

This entry was posted in /Work. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Filippa says:

    Stort lycka till superjenni 😘

  2. L says:

    💪🏼💪🏼💫

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?