The end of an era

jag sov SÅ gott inatt efter en så jävla bra gårdag.

jag slutar på mitt jobb nästa vecka och mina kollegor från min avdelning överraskade med en kväll igår, alltså de är så fina att jag dör. jag fick order om vart jag skulle ta vägen – och där stod de alla med matchande t-shirts som de tryckt upp med massa bilder på mig på. asså jag dog haha!!


vi var ju tvungna att ta ett lagfoto!


hur bra kollage?! de har hittat bilder ända bak till när jag gick i sjuan och var 13 år, så jävla kul! extra kul att jag bara “förresten, det där är Michelle” och pekade på en av bilderna. twins for life!

därefter fick jag massa uppdrag och en adress att gå till. jag skulle köpa en present för 50 kr med tillhörande tal till Jocke som var kvällens värd, och så skulle jag gå till Hemmakväll för ett godisuppdrag. kul att jag kom till Hemmakväll och hon ba “ÅH, är det möhippan” varpå jag ba “Ja!!” haha.


väl framme välkomnades jag med dricka, snacks och ett glatt gäng. jag hade fått välja ut 13 godisbitar som skulle representera varje person med en motivering – och jag gick all in för detta. på bilden har jag precis gett Jonas ett stekt ägg med motiveringen “för du blev så stekt på gokarten” haha.


mitt tal till Jocke blev ett rim och jag hade precis så roligt åt det som det ser ut, haha. han blev minst sagt kastad framför bussen, men jag joinade honom snabbt.


de hade gjort en secret santa där alla hade köpt små paket som jag skulle gissa, och de symboliserade en massa roliga historier vi har tillsammans. det var allt från marabou till apelsiner, kodlås och drakar.


efter detta så kom en stor beställning från Brutale, vi fortsatte med lite lekar, åt churros och så fick jag världens komplimanger och fina ord som jag knappt kunde ta in <33 och när klockan blev sent så traskade jag hem med ett konstant leende.

asså HUR kan man vilja lämna detta gäng? jag börjar typ ifrågasätta hela min existens.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sandra says:

    Snacka om att göra avtryck 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?