Weekend vibes

i fredags hade Timmie köpt biljetter till Trädgår’n i Göteborg där Deadmau5 skulle spela. lite otippat val eftersom jag inte tycker om Deadmau5, haha – men jag taggade till och vi blev sju stycken som åkte upp på en liten roadtrip.


efter att ha checkat in på hotellet och käkat plankstek på SAK så drog vi dit. så här glada är Fatte och Timmie när de väntar på varsin drink.


jag körde på sneakers och det är ju så jäkla nice att gå ut i alltså.


om jag gillade musiken? alltså tyvärr, haha. han spelar alldeles för progressive för min smak – så jag blev mycket glad när alla ville dra vidare efter halva hans set. resten av kvällen dansade vi till rnb på två olika klubbar.


på lördagen åt vi frukostbuffé, packade ihop och så körde jag hem med sovande sällskap, så jag satt och sjöng hela vägen hem. jag bytte om till denna softa outfit och drog till Fille för lite lördagsmys.


där väntade en välkomstdrink och libanesisk afton. Diddi ansvarade för menyn så hon delegerade uppgifter till oss och var en riktig ragata i det libanesiska köket, haha. hon är lite trevligare när vi lagar tacos ihop.


men kolla så bra det blev! vi gjorde hummus, aubergineröra, friterade fetaostrullar, en stor sallad och korianderpotatis.

jag avskyr koriander så Diddi och Fille försökte lura mig att det var persilija på potatisen – så deras ansiktsuttryck var sjukt roliga när jag frågade varför det luktade koriander, haha. men det var så mycket vitlök och chili att man faktiskt knappt smakade koriandern.


och största delen av min söndag såg ut så här: jag packade ner alla kläder som ska få stanna hemma, men har lite kvar att ta tag i.

klart slut från min helg!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?