Train thoughts

hej från Malmö!

jag har jobbat från Helsingborgskontoret hela sommaren men ska börja jobba i Malmö igen nu tre dagar i veckan. vanligtvis tycker jag det är SÅ jobbigt att åka tåg en timme, men idag gick det smärtfritt. kanske för att jag vet att jag bara har 13 dagar kvar att jobba – men jag hittade några höjdpunkter:

1. jag kan lyssna på mina poddar igen! på tåget är enda gången jag gör det, och nu har jag massa avsnitt efter sommaren.

2. jag gillar ju faktiskt Malmökontoret mycket mer, det är lite snyggare liksom och jag blir mer kreativ där.

3. det var lite mysigt att sitta och filosofera på tåget ändå.

4. jag kan köpa en sallad på Let’s grab till lunch – asbra salladsbar till ännu bättre priser som jag saknar i Hibbi.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?