We leave something of ourselves behind when we leave a place, we stay there, even though we go away

åh, nu ska jag berätta vad som pågår i mitt liv.

jag och Timmie har bestämt oss för att flytta – så den första september går flyttlasset mot Australien! jag kan typ inte riktigt fatta att det är på riktigt, men jag är så sjukt taggad och riktigt jävla glad att vi ska göra detta tillsammans.

detta innebär också att efter 5,5 helt magiska år på HD/Sydsvenskan så har jag sagt upp mig. jag gjorde det i maj och gick igenom alla världens känslor den dagen. det var ett jobbigt beslut men ändå helt rätt. nu ska jag försöka njuta lite av sista arbetsveckorna med världens bästa gäng innan det är dags att lämna.

AH, så mycket att fixa. nu kör vi – och ni får såklart hänga med hela vägen!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Julia says:

  Men wow så himla häftigt! Ska bli spännande att fortsätta följa dig ”over there”!

 2. Linnea says:

  Omggggg SÅ coolt!!!

 3. Mirja says:

  LYCKA TILL!! Så himla roligt för er!😍
  Ska bli kul att följa!

 4. Sara says:

  Herregud vilket äventyr! Av bilden att döma blir det Gold Coast? :)

  • Jennifer Green says:

   Jaa precis! Så hoppas vi kommer gilla det, en sa att det var “Australiens Miami” och vi var sålda direkt, haha!

 5. Emma says:

  Är det på working holiday visa eller ni flyttar dit på riktigt liksom? 😃

  • Jennifer Green says:

   Nej vi tänkte 1–2 år blir lagom, men vi får nog ta det lite som det kommer. Hade varit kul att testa någon period i en anna stad också, men jag uppdaterar er!

 6. Fia says:

  Wow vad häftigt jenni!!! Hyr ni ut er lägenhet här hemma? Hur länge då? Och hur länge vill ni bo borta? 😍😍

  • Jennifer Green says:

   Haha 😘 Ja precis! Vi har hyrt ut vår lägenhet i 18 månader, så tar vi allt som det kommer. Skulle vi vilja flytta hem innan så får vi säga upp kontraktet, och annars får vi försöka hitta en ny hyresgäst sen på distans bara! :)

 7. Kattis says:

  Så sjukt! Sjukt också att du varit på HD i 5,5 år??? Haha

 8. Ebba says:

  Fan vad ballt 🤩 Jag har följt dig sen Florens och det skall bli så roligt att följa er i Australien!

  • Jennifer Green says:

   Åh så rolig att du hängt kvar!! 😍 Det är sån skillnad på känslan nu jämfört med när jag flyttade dit, förmodligen för att jag har Timmie med mig och är lite mer berest kanske. Men jag lär väl få resefeber när det närmar sig haha!

 9. Sofia B says:

  Yaaaaaas baby girl!!!

 10. Jessica says:

  Wow så spännande och kul!! Hur länge ska ni vara borta? Jag och min pojkvän går i flyttplaner menpå andra hållet då vi är sugna på att testa Helsingborg. Vi bor nu i Stockholm men då vi båda är besatta av havet haha och jag är från Skåne är vi sugna på att flytta neråt. Vilket område i Helsingborg eller i närheten skulle du rekommendera för ett aktivt par utan barn? 😍

  • Jennifer Green says:

   Vi vet inte riktigt, jag tänker att 1,5–2 år vore perfekt men det kan verkligen bli hur som helst haha!
   Åh så kul, jag älskar verkligen Helsingborg så det är här vi vill bo i framtiden. Vi trivs sjukt bra i Långvinkelsbacken som vi bor i, 3-4 min promenad till stan men ändå lite ovanför och lugnare. Annars också rätt bra läge på Kopparmölle, Tågaborg eller Stattena tycker jag men kanske dubbelt så lång promenad! Lycka till och bara säg till om du undrar något! 😍

 11. Daniella larsson says:

  Men nej WOW vad spännande och roligt för er!! Jag ser så framemot att följa er resa. Jag har alltid velat åka till Australien så jag är så avundsjuk. Hoppas ni får det helt underbart <3

  • Jennifer Green says:

   Taaack fina! 😘🥰 Jag har aldrig varit där heller så det ska bli sjukt kul att testa på livet där!

 12. L, says:

  Ååh!! Massa lycka till!!

 13. Sarah says:

  Meeeeeen åh. Berätta mer! Vad ska ni jobba med? Var ska ni bo? Hur länge? ALLT!!! :)

  • Jennifer Green says:

   Jag återkommer längre fram så ska ni få veta allt! Vi vill bo rätt centralt i Gold Coast så nära stranden som möjligt, så vi ska börja leta lite boenden nu snart. Något åt känns lagom men vi får helt enkelt se hur det blir! 🤩

 14. Natalie says:

  Wow vad kul!!! Stort lycka till, det ska bli kul att följa med på resan 😍😍

 15. Rebecka says:

  Ni måste besöka Seventy7 Skypoint Café & Bar just för utsiktens skull! Åt frukostbuffé där. Magisk utsikt 😍

 16. Sandra says:

  Åh så spännande!

 17. Lou says:

  Whaaaat!? Vad kul Jennifer! Släng iväg ett mejl till mig om du har frågor, jag har bott i Australien i 11 år och bor på Gold Coast sen länge. Får ta en kaffe/juice/vin nån gång!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?