One week in snaps

förra veckan hände det något kul typ varje dag. jag jobbar hela sommaren förutom på min födelsedag

(jag kommer aldrig växa upp, haha)

(2 augusti är helig för mig <3)

så jag njuter av sommar på kvällarna efter jobbet istället. förra veckan i bild:


i måndags hade jag en långlunch med Anna, Matti och Emelie. alltid så kul med de tjejerna. Matti introducerade oss för denna fantastiska bakade potatis med skagenröra på Petters, så jag åt den igen några dagar senare med mormor haha.


i tisdags bjöd Timbo med mig till Big Buddha efter träningen, vi fick också trevligt sällskap av Fatte och Rasmus som anslöt mitt i maten.


i onsdags såg min arbetsplats ut så här under förmiddagen – asså hur nice?


jag var nämligen i Båstad där vi bland annat hade en läsare som vunnit en privatlektion i tennis med Pernfors – coolaste 50-åringen jag vet alltså.


när jag var klar för dagen hämtade denna favoriten mig för grillfest hemma hos Anna och Sevin.


och detta sköna gäng var där! + Nerre bakom kameran.


i torsdags blev det ett gött boxpass med Diddi, jag är så glad att jag nu har egna handskar då det alltid känns så nasty med de som finns att låna.


i fredags mötte jag Belle vid 17 för lite tjejhäng, vi drack drinkar, delade en pizza på Paolos och snackade i några timmar.


när vi avrundade kvällen så åkte jag och Timmie till Dille och Aldi som precis fått bebis. asså jag DOG så liten och snuffig han är.


i lördags tog jag världens sovmorgon, körde ett långt gympass, rensade i källaren och sen stack jag till Diddi som hade dukat upp denna magiska middag till mig, Maja, Clara och Mery.


och i söndags blev det träning, lite häng hemma hos pappa och sen en spontanmiddag med Miche, Fredde och Danne på Fria. vi avslutade den med att dela på denna dessert. kolakräm, chokladkräm, digestivekex och vaniljglass. ja, ni hör ju!

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Reb says:

    Man vill ju veta restaurangerna! Iallafall för bakade potatisen 😋

    • Jennifer Green says:

      Ops, som jag teasar haha! Den är från Petters – jag har skrivit ut alla ställen nu ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?