Monochrome gym wear

nu ska ni få höra historien om dessa sneakers som jag vill ha.

1. jag beställde de från jdsports när de var på 30% – dagen efter fick jag ett mail med rubriken “Vi ber om ursäkt JENNIFER, vi var tvungna att avboka din beställning.”

2. dagen därpå såg jag att skorna var tillbaka i min storlek och beställde de en gång till – nästa dag fick jag ett mail med texten “BEKLAGAR! Din order har annullerats Jennifer”

3. några dagar senare dyker en annons upp från junkyard att de är på 50%, så jag beställer de snabbt som attan – 18 timmar senare finns de att hämta ut (superleverans asså?) och när jag öppnar paketet inser jag att jag råkat ta fel storlek, 36.5 var lite trångt för en med 40. och nu var såklart min storlek slut på rean.

det är verkligen inte meningen att jag ska ha dessa skor. får se om jag köper de en fjärde gång, haha.


klicka för prisinfo

This entry was posted in /Fashion. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Stina says:

  Hej Jennifer! Du som är så en så rutinerad träningsmänniska och har varit det länge: Skulle inte du kunna sätta ihop ett inlägg med tips på t.ex. (som jag helst vill veta, hehe) bästa träningsshortsen? Jag tänker att du har rätt bra koll och har testat en hel del olika märken och modeller och vet vad som fungerar? Skulle jättegärna ta emot tips innan jag handlar!

  • Jennifer Green says:

   Hej Stina, jag svarar dig här! :)

   Mina favoritshorts är Nikes 2-in-1, ex Dessa eller Dessa. De har en tight byxa under som sitter på plats och sen en lösare utanpå.

   Jag tycker även om cykelbyxor, de som slutar mitt på låret eller över knäet, typ Dessa eller Dessa. där har jag också bara Nikes men jag tror det finns massa fler fina märken! :) De finns ju även i kortare modell men jag tycker det ser ut som kalsonger haha så jag har lite svårt för den längden.

   Hoppas du hittar ngt! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?