Missing someone is your hearts way of reminding you that you love them

idag fyller mamma år – och det vill jag fira med att dela en av mina favoritbilder med henne. jag brukar inte lägga upp bilder på henne för jag blir så ledsen eftersom hon inte är här längre, men idag kände jag bara för det. <3


Miche och mamma. asså de är SÅ fina att jag kan titta på denna bild i evigheter.

Miche har lagt upp denna tidigare och i alla år har jag trott att detta var hela bilden. tills för något år sedan när det visade sig att hon har klippt bort en annan viktig del av bilden – nämligen mig på högerkanten. så hon hittade originalet och jag skrattade IHJÄL när jag såg hela bilden. spana in Jennifer 3 år:


HAHA jag dör!! jag ser ju inte ens ut att tillhöra familjen. nu älskar jag denna bilden så mycket för jag skrattar varje gång jag ser den.

This entry was posted in /Loving. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara says:

  Vad vacker hon var ☺️

 2. A says:

  Hahahaha ditt ansiktsuttryck 😂😂
  Fin bild på mamsen ❤️

 3. Clara says:

  Så fina!

 4. Sofia B says:

  <3

 5. Sara says:

  Så fin! Du är väldigt lik henne vid ögonen tycker jag :)

 6. sabina says:

  Så vacker, precis som dig!
  <3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?