Rather be winded

hej från stressfabriken! mitt ena nyårsmål i år var att gå ner i tid och jobba som max 100% – och snart så ska ni få se att jag skärper mig!

ikväll har jag event igen men det enda jag kan tänka på är hur träningssugen jag är, så jag ska minsann dit i träningskläder och sen dra raka vägen till gymmet. tjoho!


på kvällens träningsschema står pulserande knäböj på bosu ball.

This entry was posted in /Animated. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Andrea says:

  Det är helt galet att 100% är att ”gå ner i tid”. Låter som ett fullt rimligt mål!! 👊🏻🌟

 2. Therese says:

  Gillar verkligen din blogg men tror inte jag är helt insatt i vad det är du jobbar med? Skulle du inte vilja skriva lite mer om det, typ vad är din roll och vad innebär det över en månad exempelvis med event, fota, koordinera eller vad det än må vara. Samt kanske lite pros and cons(som jag kan tänka mig att behöva arbeta mer än 100% är..:))

  • Jennifer Green says:

   Taack! Sorry jag har inte hunnit svara. Ja jag förstår att det är svårt att hänga med ;D Just event kanske är 5% av mitt jobb, så det är rätt liten del men det blir ju den jag ofta skriver om eftersom det är lite “utstickare” – då kommer jag på event (intäktsbringande), organiserar det, gör all annonsering och bemannar för att se till så det går rätt till. Har fler kollegor som jobbar med event så ibland får vi bemanna varandras också, det är allt från talkshows till bussresor, bokklubbar och föreläsningar liksom :)
   Annars är min roll dels att ta fram kampanjer för allt i vår produktportföl (prenumerationer, e-handel och lojalitetsklubbar) samt att jag sköter vår e-postkommunikation (content och grafik för nyhetsbrev, triggermail, marknadsmail) och så sitter jag i flera projekt utöver detta. Så jag hade behövt 3 kloner vissa veckor haha – väldigt roligt men väldigt hetsigt! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?