Thin and silver plated

jag bytte nyss ut min helixpiercing mot en tunnare och mindre ring – och gillar den så mycket mer nu. jag såg en bild på mig själv i sidan och fick för mig att det hade varit snyggare med en tunnare, så det fick det bli!


tada!


det trista är ju att jag aldrig ser den själv, samma sak med min tatuering bakom andra örat. det är väl kanske på tiden att jag skaffar mig en sidospegel snart dårå!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Amanda says:

    Supersnyggt! :) Ungefär efter hur lång tid bytte du till ring?

    • Jennifer Green says:

      taack! den 8 jan gjorde jag den och fick läkestav, bytte till ring 1 maj så nästan exakt 4 månader :) jag fick nämligen en blåsa efter typ 2 månader så jag väntade lite extra länge innan jag vågade byta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?