Vicious soap opera

jag har hittat en ny serie som jag måste tipsa om!

(eller hittat och hittat – min lillasyster tjatade hål i öronen på mig)

den heter Dynasty och är så jäkla bra! tänk er en blandnig av Revenge, Devious Maids och Desperate Housewives. mord, kärleksdrama, snygga karaktärer och glada färger.


jag tittade på några avsnitt på flyget varpå en tjej på raden bredvid ba “OMG what show are you watching? it looks really good” och tjejen bakom henne ba “I wanna know too!”, så jag vände skärmen så alla kunde se. ändå mysig stund haha.det finns bara två säsonger just nu men det kommer mer. jag har bara fem avsnitt kvar sen kanske jag kan återgå till min sömn och sluta sitta uppe om nätterna som en besatt.

This entry was posted in /Sitcom. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Ebba says:

    Jag såg de tre första avsnitten på Netflix igår och är hooked. Så bra serie!!

    • Jennifer Green says:

      asså ellerhur! har sett klart alla avsnitt som är ute nu och väntar ivrigt på nästa avsnitt! ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?