Snaps from Bahamas

nu lämnar vi Bahamas efter en asbra vecka. vi har bott på Nassau och Exuma där vi har gjort lite utflykter och annat skoj. vår första kväll i Exuma hamnade vi på Bahamian rave i ingenstans haha, skitkul start. vi avslutade med två dagars regn men det var lite mysigt ändå. kul förresten att jag tvingade ut Timmie på picknick när det var uppehåll, och han efter ett tag frågar “hur länge ska vi sitta i regnet?” haha, jag insåg inte att det hade börjat regna igen.

lite snaps från vad vi har haft för oss:


vi har checkat in på Atlantis, detta enorma hotell. det var rätt dyrt så först tänkte vi bo i närheten och köpa dagspass (1000 kr/person) och hänga där över en dag. men till slut så bestämde vi oss för att bo där istället. de har flera stora byggnader, enorma akvarium, vattenpark och annat kul. de är så stort att de har gratis shuttle som går var tionde minut mellan alla byggnader.


vi har glidit runt på badringar längs lazy rivern på Atlantis, det var SÅ roligt alltså – vi gjorde liknande i Mexiko för några år sedan och då gled man genom djungeln. här så välte ett par framför oss, vi skrattade och tittade på varandra och ba “HUR kan man välta?” – gissa vilka som välte en minut senare? haha, instant karma.


badat med grisar


vandrat en mil för att handla godis i en supermarket. jag och Timmie är förresten egentligen världens sämsta promenadpar, jag vill gå fort och han vill gå långsamt. så nu gick vi i mitt tempo dit och i hans tempo hem. ändå bra lösning.


bränt min näsa i solen


matat ödlor med vindruvor


åkt badring genom en tunnel där det simmade hajar runt


druckit lyxvatten på en restaurang som serverades med champagnekylare


hängt på denna helt MAGISKA strand. alltså vattnet här? jag dör ju.


tagit glada selfies


ätit cheesecake doppad i choklad


och haft denna trevliga flygplansutsikt.

nu väntar 5 sista dagar i Miami innan vi ska hem. så nice att avsluta resan med lite Miamidagar igen, bästa staden.

This entry was posted in /Pictures, /Travel guides. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Emina says:

  Jag viiiiilll också till Miami!!

 2. Ebba says:

  Härliga bilder, ni verkar ha en helt fantastisk resa. Fortsätt njut

 3. Aleksandra says:

  Det ser helt fantastiskt ut 😍
  Vart är dina glasögon ifrån?😍

  • Jennifer Green says:

   alltså såå underbart! de är från en butik i Boracay, märket är Boracay Bamboo Shades så googla om de går att hitta online! :)

 4. My says:

  den röda bikinin <3 vart är den ifrån?

  fortsätt njuuuuut av er fantastiska resa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?