March 17 in a throwback

idag är det 17 mars och vi sitter på en flygplats och väntar på vår flight till Jamaica – så taggad! jag tänkte att det vore kul att kolla på vad jag har gjort denna dag de senaste åren, vi går baklänges:

2018

jag och Timmie chillade i denna hängmatta på en ö i Filippinerna och beställde in pommes.

2017

vi var i Mexico och bjussade på denna pussbild. naw! det började ösregna efter vi tog denna bild så vi spelade kort och åt mat i några timmar haha.

2016

jag flöt runt i detta magiska hav, vi var på Koh Kradan i Thailad. mars är tydligen vår favvomånad att vara bortresta på.

2015

mina byxor sprack på kontoret så jag fick låna nål och tråd och löste det själv haha.

2014

jag började min första dag på HD efter att ha blivit headhuntad – jag var SÅ stolt över migsjälv och tog denna nöjda bild! idag firar jag då alltså 5 år, woho!

2013


på morgonen skypade jag med mormor, morfar och Tussen, och på kvällen med Timmie. att bo utomlands = många skypetimmar. <3

2012

jag och Nina tittade på när Andi skrubbade golvet, haha. detta är mina två roomies som jag delade lägenheten med i italien.

2011

jag letade efter Macki som till sist blev avslöjad av sin skugga.

2010

jag hade min sista dag på praktiken i skolan (kock i ett restaurangkök) och delade med mig av ett glädjevrål – jag avskydde min praktikplats och var SÅ lycklig denna dag haha.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara says:

  Det är helt galet hur länge jag följt din blogg!? Åtminstone sen 2011 :D

 2. Natalie says:

  Som ovanstående, också galet hur länge jag har följt dig!! Sen 2011 hör också 😱😎

  • Jennifer Green says:

   Men gud vad sjukt! Jag kan inte heller fatta att jag bloggat så länge? Bilden från 2012 känns som något år sedan bara, vad hände med tiden? 😱 tack för du stannat 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?