Heartbreaker, mischief maker

glad Alla hjärtans dag vänner! idag fyller Vicky år så jag ser det mer som hennes födelsedag, men jag får försöka att inte glömma bort Timmie, haha. kan ni förresten fatta att det snart är SJU år sedan jag och Timmie träffades?

det firar vi med tre olyckliga kärlekshistorier från förr:

👋🏼 2010
jag hade börjat prata med en kille online som till sist frågar om vi ska träffas. jag funderar en stund och svarar sen “Nej, du kommer bara bli kär i mig och jag pallar inte det” och han svarade “Ehh.. vad tror du om dig själv?”. asså haha – skön tjaj much??

💝 2006
jag hade haft en pojkvän i ungefär tre veckor när jag plötsligt tröttnade och ville göra slut. timingen var dessvärre lite olycklig då han fyllde år och jag hade köpt en fin present. så jag åkte och grattade honom, gav ett halsband i present med en bricka där jag hade graverat in “Jennifer” på ena sidan och hans namn på andra – och så gjorde jag slut! undrar än idag om han använde halsbandet, haha.

💔 2007
jag och min pojkvän hade varit ihop i fem månader när jag var påväg hem till honom för lite fredagsmys. efter att ha tagit bussen i 30 minuter så knackar jag på hans dörr, han öppnar och säger “Jag gör slut, men jag kan inte berätta varför” och stänger dörren framför mig. jag satte mig på en trottoar och grät innan jag tog bussen hem hela vägen tillbaka. två dagar senare kom han dock hem till mig och ville bli ihop igen, vilket varade typ ett år.

asså, haha! det är ju tur att kärlekslivet redde ut sig till sist.

This entry was posted in /Reveals. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Elin says:

  Nej stackars 2006-pojkvännen 😂😂😂

 2. Sandra says:

  Nu måste jag fråga vad anledningen var till att 2007-killen gjorde slut?! Eftersom ni blev tsm igen :,)

  • Jennifer Green says:

   Asså ändå legit reason! Han skulle flytta till england och ville inte ha distans, men sen var jag väl så oemotståndlig att han ville ge det ett försök ändå 😉😂

 3. Myris says:

  Sjukt att en har läst din blogg SÅ länge?? Du får aldrig sluta <3

 4. Sara says:

  Tack för dagens garv 😂 Situation #1 är precis det självförtroendet jag hoppas få under 2019! 💁🏼‍♀️

 5. Monni din favvoponni says:

  Hahahahaha ååååå!! Man fattar ju att 2007 är restkarma från 2006 som resulterade i lite otippad hybriz 2010 <33333

 6. Emina says:

  Hahaha alltså allt drama vi överlevt med dina pojkvänner, wow 😂 Minns du när vi blev lämnade ensamma i en stor lyxvilla och gick på upptäcksfärd i alla rummen men var hela tiden rädda att någon skulle komma hem igen hahahah

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?