A fluffier new years resolution

alltså, jag har ju skaffat mig ett nyårsmål: träffa en quokka.

vad är en quokka, undrar ni då? jo, kanske årets sötaste lilla djur.


jag dör ju, wish me luck!

jag är inte så mycket för stränga mål som kanske framgår, haha. ett år var mitt nyårsmål att se en uggla, så körde jag hem en natt i februari när det var snöstorm och klockan var strax efter 05. det var helt tomt på vägarna och jag rullade sakta fram för att svänga vänster när jag plötsligt ser en uggla som står mitt på vägen. det var så himla märkligt, och vi hade en lång ögonkontakt innan han flög iväg. så mysigt minne, haha.

This entry was posted in /Pets. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Klara says:

    Men GUYUUYUUD så söta!!!! 😍😍😍

  2. Elin says:

    Alltså BÄSTA nyårsmålen obs!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?