I turned out amazing

om jag ska beskriva mig själv med en emoji? denna:

jag har en hatkärlek till mig själv ibland för jag är sån “fixare”. om det så gäller på jobb, i hemmet, bland vänner, på äventyr eller andra människors liv typ. jag ba “I fix” och tror att jag kan fixa allt.

MEN så hände det sjukaste förra veckan. jag var på väg hem i bilen och hade min träningsväska, matkassar, småpaket och två enorma papperslådor. vanligtvis parkerar jag och sliter med mitt liv för att få allt till dörren och upp för trappen. men denna gång ringde jag Timmie, kollade var han var, mötte honom utanför dörren och så tog han typ alla grejerna. asså HÖR NI. för första gången sen vi träffades så ber jag om hjälp. I turned out amazing som Ariana hade sagt!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Amanda says:

    Jag e exakt likdan.. Suck verkligen!!
    Det lustiga är att jag ibland förstör snarare än lagar, och att min bf försöker hjälpa till men att jag envisas om att göra saker själv. Fin egenskap men dålig vana!

    • Jennifer Green says:

      hahah asså me too! har bland annat “fixat” en lampa i badrummet och en stor tjock skruv står ut på ena sidan men Timmie märker inget haha. och håller med, fin egenskap! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?