Stupidity

asså, minns ni att jag råkade kasta ett presentkort en gång, eller att jag slängde mina bilnycklar i ett sopkärl? igår gjorde jag något i samma stil.

efter att ha firat mig i stan så slängde jag allt presentpapper i en papperskorg. när jag kom hem och packade upp mina grejer insåg jag att ett kuvert med pengar saknades, och hade såklart kastat det i soptunnan. så jag fick fint gå ner igen, rota upp mitt skräp och lyckades till min glädje gräva upp detta:

mindre proud moment bara när jag stod där och grävde med armen. Timmie bara “kul ändå att du fick rota bland sopor på din födelsedag”, visst, haha.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Jonna says:

    Hahahah klant 😂😂
    PS. Det saknas ett T i rubriken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?