White, beige and metallic

jag har tappat träningssuget helt. men trots allt lyckats få till tre pass denna vecka så cudos till mig ändå.

nu blir det vila resten av veckan vilket ska bli skönt, så får vi se när träningspeppen är tillbaka. så länge får ni tre fina reaplagg till träningen:


dubbelklicka för pris

This entry was posted in /Fashion. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Vera says:

  Hej jenni :) Ber om ursäkt för min märkliga fråga.. men jag undrar om du och Timmie någonsin bråkat under semester? Undrar då jag och min pojkvän nyss vart på vår första semester där vi blev osams flera gånger om bagateller.

  • Jennifer Green says:

   Haha det är lugnt, fråga på! Jag svarar oftast ;D Trist att ni bråkade mycket, jag brukar inte se mängden bråk som ett problem utan snarare vad det är man bråkar om. Bagateller känns ju ändå som något man kan reda ut, hade ni haft stora bråk om större grejer (typ att ni stör er på varandras personligheter) så är det kanske lite värre liksom.

   Klart vi har tjafsat på resor, dock inte ofta faktiskt men överlag är vi inte så bråkiga av oss liksom, haha. Nu i Filippinerna så blev vi ovänner en gång, det var på en ö där det verkligen ösregnade en morgon och Timmie ville inte gå ut i regnet och bli blöt. Så tyckte jag att han var en tönt. Så gick jag ut ändå, och gissa vem som kom efter ;) haha! Sen en gång i Thailand bråkade vi när vi paddlade kayak för han tyckte jag var dålig.

   Ja, större grejer än så är det inte. Och huvudsaken är väl att man blir sams fort och kan skratta åt det. Så hoppas att du kan känna efter och ändå tänka att det inte är någon big deal. Annars tycker jag att ni ska prata om det och kanske inse att båda hade fel liksom – beroende på vad ni nu tjafsat om! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?