You can have my heart or we can share it like the last slice

jag fick en kommentar igår från en läsare som var nyfiken på Timmie, så jag tog mig friheten att göra en liten lista med kul saker jag gärna delar med mig av, en liten walk down the memory lane:

var vi träffades:
på nattklubben Tempel en riktigt stökig aprilnatt. det var så roligt för den våren var jag hemma i Sverige tre helger med tre veckors mellanrum mellan varje tillfälle, och vi träffades på Tempel varje lördag så de kvällarna har liksom suddats ihop till en enda rörig historia i våra minnen nu.

första bloggbilden på oss:
detta inlägg från ett tåg, åh vad jag minns den bilden. och fan vad det blev krig i kommentarsfältet. jag hade varit singel i över ett halvår men inte berättat något för er, så en del blev arga men ni var många som var fina och förstod <3

timmies första sms till mig:
“synd man inte fick med dig hem ikväll” – asså doooouche?! haha. han fick mitt nr av min bästis Natta som han känt sen han va 2 år. sen var det tyst i tre veckor och när jag var hemma i Sverige skrev jag “kom till Tempel” mitt i natten. gissa vem som kom.

mitt dåliga stylande:
jag skulle imponera och köra snabbt med min segway, så krockade jag, flög över den, och körde över mig själv. dessa hjulspår prydde sedan mitt ben den sommaren:

plats där vi blev kära:
vi pratade om detta häromveckan faktiskt, och båda blev kära i varandra i Florens. jag bekände mina känslor för honom efter att jag blivit så full så jag trodde att jag var en anka. (true story) och det var lyckligtvis ömsesidigt!

första smeknamnen:
jag kallade honom Lil T och han kallade mig Crazy. ändå rimliga namn.

vår första kärlekslåt:
Drake – Best I ever had <3

hur vi flyttade ihop:
när jag väl flyttade hem till Sverige efter att vi haft distans i 1,5 år så sov jag hos honom hela tiden och helt plötsligt en dag hade jag satt mitt namn på brevlådan, hahah. skön tjej ändå. han ba “bor du här nu?”, jag ba “ja”. :)

vårt första bråk:
det dröjde ändå så länge som nästan 2 år, och då blev han skitförbannad för att jag åt hans nachochips haha.

den första presenten jag fick av Timmie:
marabou, grillkrydda, knäckebröd och Peter Beier choklad. asså detta var DRÖM att få då det var omöjligt att hitta i Italien. gången därpå kom han med pölsekorv haha.

vår första resa ihop:
efter att ha dejtat i bara någon månad så var jag hemma på sommarlov och skulle tillbaka till Italien. Timmie skrev “men jag då” och jag svarade “följ med”. så hängde han på i 5 dagar och vi roadtrippade i Tuscany och hade så jäkla roligt. det var alltså under denna resan vi då blev kära på riktigt liksom. naw.

favvominne:
efter alla äventyr så är det ändå när Timmie åkte skidor för första gången, jag skrattar varje gång jag tänker på det.

när jag visste att han var speciell:
efter att vi köpt världens godaste crepes fyllda med nutella, vi båda har sista hörnan kvar, jag säger “mmm detta är den bästa biten” och tappar den i marken. Timmie möter min blick, och ger mig sin hörna. asså jag DOG! denna bild är tagen när vi väntar på våra crepes, så fiiiiin.

länder vi besökt ihop:
vi tycker ju om att resa (och Timmie är fan bästa resesällskapet) så det har blivit några vändor till Italien, ca 10 Spanienresor, Thailand, England, Filippinerna och Mexiko.

och tänk att det nu gått över sex år sen vi träffades, Lil T och jag.

This entry was posted in /Loving. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sandra says:

  Herregud,, sex år?!?! Jag minns dina hjulspår som igår 😆😆

 2. Kattis says:

  Fick rysningar av den här lilla sammanfattningen hahaha <3 det där med crepsen var ju finaste någonsin!!!! He is a keeper, sannerligen. Sannerligen.

  • Jennifer Green says:

   aaw <3 ja ellerhur, och efter sex år är han fortfarande lika generös med maten. too good to be true ;)

 3. Elsa says:

  Så glad för er skull 💞

 4. Anonym says:

  Skämskudde efter att ha läst kommentarerna & hitta sina egna bittra ord 🙈🙈

  • Jennifer Green says:

   haha sluta! jag skrattade högt när jag läste de, minns att jag inte visste hur jag skulle svara så därför var jag bara tyst som en mus haha. men jag hade svårt att låta bli att änndå dela med mig liksom ;D

 5. Emina says:

  ❤️❤️❤️

 6. Michelle says:

  Bästa och gosigaste paret ❤️

 7. Anna says:

  Jag får lite hopp av att läsa att ni hade distans i 1 1/2 år. Min pojkvän och jag har varit isär i 2 veckor, 12 kvar… Jag saknar, längtar, gråter, deppar och ibland blir jag nästan svartsjuk. Hur hanterade du alla känslor? Hur länge var ni isär som längst? :/

  • Jennifer Green says:

   jag förstår dina känslor precis, och hur det kan skifta. jag har haft distans med andra men det har aldrig varit lika okomplicerat, då har det varit mycket svartsjuka inblandat. med Timmie kände jag liksom att det var något fint att längta efter varandra, och när vi var isär kunde jag istället fokusera på skola/jobb och kompisar. jag saknade honom som mest om kvällarna så jag hittade alltid på massa kul för att inte deppa över T. och så gör ju tekniken med Facetime/skype osv det mycket enklare idag faktiskt.

   vi var nog ifrån varandra som längst 8 veckor om jag inte minns fel, och när vi sågs var det alltid bara fre-sön så det var inte många timmar om året haha. jag har vänner som varit ifrån varandra i 6 månader, till och med 1 år. tror det är viktigt att vara trygg i sitt förhållande, säker på att det är värt det, och inte hålla tillbaka bara för att man har en partner på andra sidan jorden. livet är för kort för att sitta och deppa ihop! puss o kram!

 8. Mathilda says:

  Sååå fina <3

 9. Natalie says:

  Så himla fina!! <3

 10. Elin says:

  Ändå stolt över hur gamla Elin tog ditt tillkännagivande, hittade också min kommentar haha. Men sex år sedan?! Det är ju helt insane. Bästa bloggen!

  • Jennifer Green says:

   haha aw, fint att du peppa och kan läsa mellan raderna haha <3 men visst, känns som jag känt Timmie i 1-2 år typ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?