Only the best die young

idag vill jag gratta dig på din födelsedag mamma, men plötsligt känns tanken på att du skulle fylla år och åldras någon annanstans så skum för mig.

det finns något fint ändå med att du är förevigt ung. att du förblir 39 år till den dag vi ses igen. och att idag bara blir din dag.

i år har jag lovat mig själv att börja bearbeta min sorg. att åtminstonde försöka acceptera vad som har hänt, för jag kan inte längre leva och inbilla mig själv att du bara är borta ett tag. bara tanken på att du inte är kvar på jorden gör ont i varenda cell och jag får liksom svårt att andas.

jag är så ledsen för att du inte är här. och jag saknar dig så jävla mycket att jag inte ens orkar tänka på det. du är det bästa som någonsin hänt mig och jag älskar dig så jag nästan går sönder.

grattis på din dag.

och grattis till Ayla som skulle blivit 28 idag.

ni saknas oss.

This entry was posted in /Personal. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Michelle says:

  Endast du kan sätta ord på vår sorg. Varje gång jag läser dina texter bölar jag ihjäl mig. Saknar henne så, men är också så tacksam för 15 år med henne. Jag är också tacksam att mamma gav mig dig och natta. Tänk vilka perfekta systrar och lyllos mig som får ha er i mitt liv.

 2. Sandra says:

  ❤️❤️❤️

 3. Sabina says:

  ♡♡♡

 4. S says:

  Jag kan inte ens inbilla mig hur det är att förlora en förälder, eller vän, eller familjemedlem för den delen.. Du imponerar så mkt på mig med din livsglädje, din humor och din lättsamhet. Att detta ligger och bubblar under ytan skulle jag aldrig ha gissat mig till. Jag hoppas du hittar ditt sätt att bearbeta sorgen på ditt vis, även om man aldrig blir okej med det som hände.
  Du verkar ha så härlig familj och många vänner. Hoppas och tror att ni alla finns där för varandra <3

 5. Diddi says:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 6. Ellen says:

  Du är så fantastisk och äkta, jag beklagar sorgen :( <3

 7. Frida says:

  😥❤️❤️

 8. Sofia says:

  Tack för du delar med dig, förlorade min pappa för några år sedan och känner precis likadant. Ingen förtjänar detta. 💞

 9. Filippa says:

  Kramar till dig superjenni <3

 10. My says:

  Tårarna bara rinner. Tack för du delar med dig även när livet känns piss.
  Min syster somnade in i höstas efter en lång tids sjukdom och jag vet inte hur jag någonsin ska kunna lära mig hantera det. :/

  • Jennifer Green says:

   åh beklagar sorgen :( det jag kan känna nu i efterhand är att den delen av mitt liv hade varit enklare om jag lärde mig prata om det. också för att sen bara kunna minnas alla fina stunder och prata om henne med glädje. men vi är alla olika och det finns inga rätt eller fel <3

 11. Matilda says:

  ❤️

 12. Sofia B says:

  <3

 13. Sara says:

  Kram fina du! Jag vet inte om jag tror på himlen, men jag tror att våra nära och kära finns kvar någonstans och håller lite uppsikt över oss, det brukar ge mig lite tröst de gånger saknaden är för stor. Din mamma är nog riktigt stolt över hur du (och dina systrar!) har vuxit upp och blivit fantastiska kvinnor.

 14. Linn says:

  Bästa jenni ❤️❤️

 15. Julia says:

  😞🧡

 16. Sandra says:

  <33

 17. Emina says:

  Du är min superhjälte, då, nu och resten av våra liv ❤️

 18. Mathilda says:

  Massa kramar <3

 19. Jennifer Green says:

  tack för att ni är världens finaste <3<3<3

 20. N says:

  Du är världens finaste människa, och du ska veta att jag alltid finns är för dig <3<3<3

 21. Anna says:

  Superkram till dig fina du<3

 22. Li says:

  Alla måste vi bearbeta sorg på vårt eget sätt och inget är rätt eller fel. Ta hand om er, du och din familj ❤

 23. Natalie says:

  Massor med kramar <3

 24. Daniella larsson says:

  Kramar ❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?