Nails done hair done, everything did

jag tycker de är så fint och kvinnligt med långa naglar. jag slutade fixa mina när jag flyttade till italien och efter några år av korta naglar så började jag fixa de i våras igen. nu är jag så nöjd att jag inte kan tänka mig korta igen.


fransk ombré blev det idag

jag går till Viet nails by Ha som är skitbra! hon som gör de är så himla fin, och förra gången satt jag och lärde hennes dotter hur man busringer med Pranskter haha. lite fint att jag har samma hobby som småbarn.

This entry was posted in /Vanity. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Linda says:

  Så brun!!
  Vart är dina smycke från? :) Superfint allt

  • Jennifer Green says:

   Alltså jag får höra det ovanligt mycket, vet inte om alla andra bara är bleka ;) Men min färg har hållt skitbra sen Fille, tror det har att göra med att jag hade så hög solfaktor + solen har skinit här hemma.
   Tack snälla, armband med platta har Timmie gjort på Art Metal, armband med diamanter är från Dyrberg Kern, ring med cirklar från & other stories och sen förlovningsring från Guldfynd! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?