Little mr sleepy head

alltså, haha. Tussen kan vara den mest bekväma hund jag känner. hade han fått bestämma hade han mest legat inne och myst hela dagarna, vissa morgnar får man tvinga ut honom för han tycker det är så mysigt i sängen.

igår när jag skulle ta en runda med honom började det blåsa och han drog mig så här hela vägen hem:


ändå gulligt faktiskt

This entry was posted in /Pets. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis says:

  Min hund är likadan med att man får tvinga ut henne ibland, haha! Väldigt sällan som hon faktiskt VILL gå ut, hon hade nog älskat att ha en kattlåda istället.

  Men att Tussen själv tar kopplet och visar vägen var ju kanske det charmigaste jag sett <3

  • Jennifer Green says:

   Haha asså så knäppa djur! ;D och jaa ellerhur jag dör, han är ändå smart. Men jag drog bort honom så han tog kopplet och marscherade fort runt kvarteret och hem igen haha!

 2. Frida says:

  Vilken sötnos 😍😍

  • Jennifer Green says:

   men ellerhuuur! jag kände direkt hur jag blev stolt och tog åt mig äran, han tillhör familjen men jag säger alltid “min hund” ändå haha!

 3. Li says:

  Så söt ❤ vi har två katter som är så dåliga på att vara katter, de missar att avståndsbedömningen är viktig om de ska hoppa upp någonstans, de lägger sig mitt på golvet för att bli klappade på magen (som hundar) och så vill de gärna gå ut och gå i koppel och nosa på allt … kattlådan klarar de dock bra haha =)

  • Jennifer Green says:

   Men aaw så mysigt! Älskar djur och katter som är så sociala, saknar Macki vår gamla katt så mycket ibland att det gör ont i hela bröstet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?