He’s the type of person that makes forever seem too short

vet ni vad vi firar idag?

två år som förlovade! åh jag blir så varm bara jag tänker på det. hade någon sagt till mig att jag skulle hitta livets man en stökig kväll på Tempel så skulle jag skrattat högt. efter så många heartaches så hittade jag någon som livet bara är så jävla okomplicerat med. som jag längtar efter varje dag.

det sägs att man bara är nykär i typ 2 år och att det sen övergår till “annan typ av kärlek” – men jag känner precis likadant som jag gjorde för 5,5 år sen. ♥

This entry was posted in /Loving. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Mathilda says:

  Ni är så himla fina! Kärlek är för härligt <3 önskar er all lycka!
  Har ni några bröllopsplaner? :D

 2. Emina says:

  Hur länge till ska vi vänta på ert bröllop? 🤔

 3. Marlene says:

  Jag maste bara fraga vart ringen ar ifran? Drom ring !!! Ni ar sa fina ihop :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?