Newest family member

jag är helt kär i vår nya bil, det är lätt den bästa jag kört! jag har tagit de sjukaste omvägarna för att köra en kort sträcka bara, haha.


det blev en golf GTD, så en sportbil med extra allt. vi hade en svart innan som blev smutsig så fort den såg dagsljus, och denna är i mörk skimmrande grå. färgen är så sjukt snygg alltså!


och kolla – röda bromsok! jag har drömt om det sedan min första bil, haha.


ser ni glastaket? dör så fint!

igår upptäckte vi att vi inte ens behöver trycka på nyckeln för att öppna bilen, den känner av att jag har nyckeln i fickan och ba Welcome! jag har inte testat parkeringshjälpen än men det verkar asnice att bara sitta och chilla så fickparkerar den åt mig haha. det känns dessutom lite bra i hjärtat att det är en Dieselbil med Euro 6 motor, den är nämligen mer miljövänlig än GTI och drar mindre. good for både plånboken och miljön!

This entry was posted in /Driving. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Malin says:

  Det går bra nu ;) nä men supersnygg! 0-100 på tio röda?

 2. Elin says:

  Riktigt fin 😍😍

 3. Sofia B says:

  När du började beskriva parkeringshjälpen så var jag säker att du skulle nämna dina fantastiska parkerings-skillz och hur denna bil kommer förändra ditt liv haha!

 4. Mathilda says:

  wow vad fin!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?