Red brake calipers

åh vad härligt det är att vakna till vårsol! kanske har att göra med att jag vaknade så jäkla sent, men jag behöver sova ut på helgerna för att fungera i veckorna haha.

extra fint att vakna till tulpaner i köket som håller på att slå ut. anledning till buketten: vi har köpt ny bil! och den är det finaste jag har sett.

jag skrev ju att vi var på jakt efter en ny, och nu blev det en med extra allt. det jag älskar mest med den:
• de röda bromsoken
• panoramataket
• dieselvärmaren med fjärr (dvs vi kan starta den hemifrån så den är varm tills vi ska köra)
• att vi har parkeringshjälp + sensorer + backkamera
• att den är snabb som fan

men hör ni! vi är så nöjda. jag ska fota den någon dag. den enda funktion jag inte förstår poängen i är keyless go, alltså att man startar bilen med en knapp, och ej behöver stoppa in nyckeln. är det höjden av lathet? ser framför mig hur Timmie skjutsar mig till flygplatsen och jag råkar ta med mig bilnyckeln ombord, haha.

This entry was posted in /Driving. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Elin says:

  Håller med ang blommor. Det känns så ombonat 😍💐

 2. R says:

  Blev det GTI? :)

  • Jennifer Green says:

   Bra gissat! ;) en GTD så med diesel, det bara blev så och nu känns det lite gött att den är miljövänligare också! :)

 3. Monika says:

  Vet att många som har motoriska svårigheter men ändå kan köra bil behöver keyless go, då själva rörelsen att sätta i nyckeln kan vara jättesvår för dem. Dock hade jag varit supernojig att få med mig nyckeln när någon annan kör, haha!

  • Jennifer Green says:

   Jaha, det hade jag ingen aning om! Men ellerhur haha, får hoppas att vi inte råkar ut för problem! ;D

 4. Sandra says:

  Jag och mitt ex hade en keyless go-bil och jag hade sååååå svårt att vänja mig av vid det sen när jag sen skaffade bil med vanlig nyckel! Känner sig ju rätt dum då när man sätter sig i bilen, trycker på knappen och ba ”VARFÖR startar den inte?!?!?!” Och den bredvid ba men du har ju inte satt i nyckeln 🤷🏻‍♀️ Ah alltså älskar keyless go❤️

  • Jennifer Green says:

   Hahah! Jag har kört det 3-4 gånger kanske och letar efter nyckelhålet huuur länge som helst. Tycker typ det är lite störigt att jag inte behöver använda den, och jag kommer nog bli precis som du när jag kör bilar med nyckel sen haha! ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?