Going through 2017


CELEBRATIONS
I vanliga ordning har det blivit många födelsedagar, sommarfester och utekvällar, de som fyllt jämnt är min syrra Natta som blev 20 och mormor som blev 70. Bästa kvällen var nog i Miami när jag och Vicky var på en skitfet klubb och Flo Rida börjar spela sina bästa låtar följt av Jason Derulo, så jäkla bra.

BIGGEST FAIL
Kanske att jag avrundade julen med att festa bort min tand, när jag skulle ta “en cool gif” när jag hjular och byxorna spricker, att jag glömde passet när vi skulle till Polen så vi fick vända hem igen eller när jag förstörde golfbilen vi hade i Mexico så vi blev strandade längst ut på en ö.
VACAYS
Jag och Timmie reste runt i Mexico där vi hann med 5 ställen, och det var så sjukt jävla bra! Därefter blev det 10 dagar i Miami med Vicky, en vecka i Barcelona med Miche, en vecka i Malaga med Timmie och långweekends med kompisar och familj till Stockholm, London, Uppsala, Sopot och Falkenberg. Så underbart att både resa med min kille, familj och bästa vänner.

FAVOURITE SONG
Förmoligen I love you med Axwell Ingrosso och Kid Ink. Hörde den på en klubb i Miami och jag älskar känslan jag får i kroppen när den kommer på.

NUMBER OF TACOS
Too damn many! Jag trodde att jag skulle tröttna på tacos efter typ 100 st i Mexico men det blev bara värre – vi vill ha tacos varje dag!LOVE AND RELATIONSHIPS

Jag är så kär i min kille! Förstår inte hur man fortfarande kan vara det efter alla dessa år. I april som kommer var det 6 år sedan vi träffades en stökig utekväll, och i mars firar vi två år som förlovade.

FAV FOOD
Mat är ju livet! Och årets bästa rätter är enkelt korade; kokosfriterade räkor med dipp som vi åt i Tulum, tryffelburgaren med sötpotatispommes på Phil’s Burger i Stockholm, fisktacon på Mango Café på Isla Mujeres och acai bowlen vi åt på Flax and Kale i Barca.

CAREER
I mars firade jag tre år på HD-Sydsvenskan och trivs fortfarande lika bra. Det var kaosmycket i höst men jag har lärt mig att inte ta med mig jobbet hem, annars hade jag kunnat jobba dygnet runt. Det har varit många event i år som bland annat shoppingresor, unika föredrag, tennis i Båstad, vinprovningar, bokcirklar och bussresor. Kul att pausa InDesign med att vara reseledare, haha!ACTIVITIES
Jag är en sprallig själ men det vet ni kanske redan. Helst provar jag aktiviteter när det är sommarvärme, så det har blivit allt från några rundor inlines till jet-ski, ziplines över havet, paddle board, flyboard, bungy, sommarrodel och härliga dagar på moppe, golfbil, cykel och mc. Även toppat med en massa djungeläventyr i Mexico.

BEST PIECE OF ADVICE
Comparison is the thief of joy.

REUNITED FACES
Alltid samma på min lista: Vicky som jag hade min årliga semester med, Mickan jag hälsade på i Stockholm, Emina som var nere på Hibbibesök, Lollo som jag fått hänga med både hemma och borta samt Eli som flyttat hem från USA och nu åtminstonde finns i samma land. <3

WORKOUTS
Ännu ett träningsår och jag är mest nöjd över att jag varvat både Natta och Maja till mina pass på Filborna. Det har blivit mycket cirkel, tabata och hot poweryoga. Även ett och annat kickboxpass med Diddi vilket är skitkul! Jag missade Toughest i år pga systers juridikdiplomering i Uppsala men jag och Diddi hoppade in och sprang Action Run som också var roligt och fett svettigt.

FUNNIEST MOMENT
När jag skriver detta inser jag att jag är riktigt skadeglad. Men jag har tre situationer som jag skrattar bara jag tänker på det och det är:
1. När jag och Timmie åkte badringar genom djungeln i Mexico, och jag drog ut proppen till hans badring så den började läcka luft. Han fick panik för han trodde det fanns ormar i vattnet och jag skrattade så jag grät när ringen blev plattare och plattare och han försökte stoppa de.
2. När vi skulle på finfest för att fira Miches diplomering och pappa inser att han glömt sin skjorta. Så han kutar i sina nya finskor till stan för att köpa en, och kommer tillbaka med sjukaste skoskaven. Han haltade som en 90-åring och till sist fick han ta av skorna och gå i strumpor – och vi dog av skratt. Pappa som bara ville vara fin <3
3. När Miche och jag åkte inlines i Barcelona och vi börjar rulla ner för en sjukt brant backe. Jag inser att vi kommer krascha rakt in i en cementvägg så mitt i backen svänger jag av till vänster, men Miche får inte stopp och åker förbi med världens vrål i typ 45 graders lutning framåt tills hon äntligen får tag i ett träd.
Bonuspunkt: att Miche smörjde in sig med conditioner halva vår semester innan hon insåg att det inte var body lotion.

NYE RESOLUTION
Jag hade som nyårslöfte att jag skulle se en sköldpadda i sin hemmamiljö, och någonstans i Mexico kom en simmande. Jag DOG så söt!

TACK till alla som hängt med i ännu ett år. Jag är så tacksam över att ha så jäkla fina bloggläsare, ni är bäst. Är även extra tacksam över att ha världens bästa familj, vänner och pojkvän som alltid hejar på mig och sätter guldkant på min vardag.

This entry was posted in /Reveals. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara says:

  Haha alltså din fail-lista är större än vad många hinner misslyckas med(?) på en livstid. Älskar att du bjuder på det också! Hoppas ditt 2018 blir superbra :)

 2. Johanna says:

  Vilket 2017!! Hoppas du får ett lika bra 2018 Jenni ❤️

 3. Sofia B says:

  Gott nytt år och hoppas dina kommande äventyr kommer vara lika roliga som vanligt och att vi får följa meeeed! (Och huuuuur kan det vara snart 6 år sedan ni träffades, det var ju typ igår liksom?) PUSS!

 4. Mathilda says:

  Verkar ha varit ett toppenår! och tack till DIG för att vi får följa dig :)

 5. Emina says:

  Det gör mig glad att se dig lycklig 💖

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?