Giving something in return

ett stort fett TACK till er alla som tävlat i min julkalender och delat med er bland bidragen, det har varit så roligt att läsa era svar på tävlingsfrågorna.

tyvärr kan ju inte alla få vinna, men stort grattis igen till er 26 som vann. pga julledighet så dröjer det lite för er att få vissa vinster vilket jag hoppas ni har överseende med. och tack till fina sponsorer som hjälpte mig sätta ihop 24 rätt så bra vinster – hade ni någon favorit?

vi får se om det blir någon repris igen, det är rätt mycket för min del att rodda med så jag behöver nog några års vila nu, haha.

This entry was posted in /Giveaways. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Mikaela says:

  TACK för en riktigt bra julkalender och en härlig, ärlig, inspirerande och lättsam blogg. Jag vann den vackra ljusstaken och är så HIMLA tacksam. <3

 2. Natalie says:

  Så himla bra julkalender, det har du lyckats bra med! Jättefina priser och som alltid, välgjord! <3

 3. Kattis says:

  Ja verkligen riktigt bra kalender :) du är grym och klart värd lite vila haha. Tror mina favoriter var matkassarna och yogamattan, så bra!

 4. Sandra says:

  Men WOW vilka vinster det var!! Kanske nr 2, 7 & 20 var mina favoriter *hjärtögonsemoji*

 5. Linnea says:

  Så bra kalender! Spännande varje morgon på vad dagens lucka skulle vara 😀

 6. anna says:

  Är så glad för din julkalender och är så glad för min vinst 😍

 7. Sara says:

  Fick mail igår om att mina posters är påväg och jag är SÅ taggad! Tyvärr fanns inte favoriten i rätt storlek, men efter att ha letat igenom hemsidan lite mer så hittade jag mitt favoritcitat genom tiderna, så jag är nöjd ändå :D

  Du har gjort ett toppenjobb med kalendern, men även om du inte hade haft en sån så gör det så jäkla mycket att du tar dig tid att besvara kommentarer :) så fint!

  God fortsättning och gott nytt år!

  • Jennifer Green says:

   Woho vad kul, och tur i oturen då! ;) Tack och självklart svarar jag, hann inte med att svara på alla bidrag bara men jag läste minsann de! Tack detsamma, puss!

 8. Mathilda says:

  Det var SÅ bra :D speciellt att jag vann epilatorn hehe. Annars älskar jag bio, posters och lakan.

 9. Sabina says:

  Superbra kalender! Var med i några av dom men trodde inte alls att jag skulle vinna, men vann lucka nummer 9 så tacksamt!! Har fått hem ryggsäcken :)
  God fortsättning!

 10. Li says:

  Stort tack för en fantastisk kalender! Jag ville vinna i princip varje dag så tävlade mycket. Är väldigt nöjd med min vinst av solglasögonen så hoppas de dimper ner i brevlådan snart 😎❤️ God fortsättning! Kram

 11. Mikaela says:

  Otroooooligt bra kalender. Var med i iallafall typ 10 tävlingar men vann inte, (har alltid sådan otrolig otur i spel…Tur i kärlek dock, sa min svärmor häromdagen så det är väl alltid något.)
  men som alltid är allt du gör GULD!

  • Jennifer Green says:

   Men TACK för dina fina ord <3
   Känns surt att flera tävlade så mycket utan att vinna, men precis man får se det positiva ;) Märkligt att jag vann på Liseberg bara, trodde jag hade tur i kärlek.. haha!

 12. Sofia B says:

  Helt crazy att du orkade göra den helt själv, men åh så upskattad den var! Hoppas du lärt känna oss läsare lite mer nu med alla frågor du hade till luckorna! Kram!

  • Jennifer Green says:

   Åh vad roligt <3 Haha ja, SJUKT kul att lära känna er lite mer. Kul att många där ute är lika knäppa som jag när det gäller mycket ;) Kramar!

 13. Wiktoria says:

  Är så sinnes nöjd! Tack fina du för en superhäftig tävling. Har följt dig så
  Många år och jag är så tacksam för varje inlägg, superjenni. Du är otrolig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?