Door 24: Smoothies to go

sista dagen är kommen – för idag är det julafton! sista luckan är en personlig favorit, nämligen blendern “Mix and Go” från Electrolux  (värde 549 kr). starta dagen med en god smoothie, ta med en till träningen eller fixa färdkosten till tåget. den är så smidig så efter du mixat byter du munstycke och kan dricka direkt ur flaskan.

tävlingsregler:
svara på frågan i kommentarsfältet: varför ska du vinna?

tävlingen avslutas 26 december kl 23.59.

This entry was posted in /Giveaways. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Elin says:

  För den verkar sjukt smidig och jag skulle älska den! Och jag kommenterade först ;)

 2. Lisa says:

  Nu har jag tävlat varenda dag hos dig och ännu ingen vinst. Hoppas därför att turen är med mig idag och att jag vinner denna underbara maskin!

 3. E says:

  För att jag skulle vilja ge den här till min sambo så vi slipper använda stavmixern varje morgon! :)

  God jul, jenni :)

 4. Kattis says:

  För att min billiga variant började brinna för något halvår sen? Haha.

  God jul Jenni! Vilken fantastisk julkalender du haft.

 5. Sara says:

  God jul! ❤️
  Jag vill vinna för jag har tävlat nästan varje dag, och kommenterar flitigt sedan start. För att det ska bli en liten diskussion ibland och så du vet att vi läser. Trots många läsare så blir det ibland att man fnittrar för sig själv. Då är det kul att kommentera “hahaha” när något är roligt :D

 6. Cissela says:

  För att jag förtjänar en riktigt bra julklapp, helt enkelt. Är alldeles för dålig på att skämma bort mig själv

 7. Malin says:

  För att jag har fan inte vunnit nånting på hela året, nu är det dags!

 8. Helena Riihiaho says:

  Det här med mixing och blending är nytt för mig. Visserligen köpte jag en mixertillsats till hushållsassistenten på 80-talet men kom aldrig riktigt igång att använda den. Hela proceduren var ju så klumpig. Denna nya är mycket smidigare så jag omprövar gärna min vana.

 9. Linnea says:

  I need that one! 😍 perfekt innan träningen jööööö!

 10. Jenny says:

  Denna hade varit perfekt för mig då jag alltid får stressa på morgonen. Grab &go frukost, vad kan vara smidigare?

 11. Louise says:

  God jul!
  Det här skulle va en räddare i nöden då jag ibland fått sprungit hemifrån med hela vår mixerkanna för jag inte hunnit/hittat något att ta smoothien/matchateet i! Inte det smidigaste precis, haha.

 12. amanda says:

  Jag borde vinna för jag gör smoothies till frukost varje dag men ska nu flytta till en annan stundentlägenhet där utrymmet för köksgrejer inte är speciellt stor, så om jag hade vunnit denna hade jag med nöje haft denna framme på bänken. För i den nya lägenheten kommer jag behöva ha den framme hela tiden, och min nuvarande blender (som stundtals blixtrar till lite när den används och ibland luktar lite bränt hehe) är röd och faktiskt ordentligt ful och gammal. Så denna vore ju drömmen! Kramisar

 13. Linda says:

  Min pojkvän bor med sin roomie i en lägenhet i Nederländerna där man oftast köper ALL inredning och dylikt från föregående inneboende för en fast summa för att underlätta flytt för studenter utan bil och dylikt. Alla grejer är äldre än Gandalf och hälften är defekta så hela auran i köket är så tråkig och totalt icke-inbjudande till matlagning. Med en sådär fin blender hade det plötsligt blivit roligt med lite tid i köket igen!

 14. Olivia says:

  För att snabbt och enkelt kunna ta med mig ett gott mellanmål till mina föreläsningar på universitetet. Som student är en ball mixer alldeles för lyxigt för att köpa själv så vore grymt att vinna en sån! :)

 15. Marie says:

  Jag önskade mig precis en sån men fick ingen av tomten! Jag hoppas på ett mer hälsosamt 2018 och vill bli bättre på att äta bra mellanmål när jag plötsligt blir hungrig.

 16. Ellen says:

  Så fin! Har velat ha en blender länge, delade en med mitt ex men han tog den med sig när vi flyttade isär (motvilligt). Jag gav honom den i utbyte mot appletvn 😆

 17. Anesa says:

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna för att snabbt och enkelt kunna fixa en smoothie till tåget varje morgon. Livet som fattig, pendlande och hungrig student aint no fun och det skulle minska alla impuls-köp på pressbyrån haha!

  God jul på dig!! :)

 18. Michaela says:

  Har alltid velat ha en sån här men har aldrig fått tummen ur att köpa en. Min kompis har en och är så nöjd och varje gång jag är där blir jag påmind att jag borde köpa en. Men att få vinna en nu hade varit perfekt! God jul!😊

 19. Carolin says:

  För att jag lovat mig själv att börja äta frukost.. som du förstår har jag inte lyckats.. orkar nämligen inte kliva upp tidigare än nödvändigt för att hinna till jobbet ju ;) men med denna kommer jag ju kunna göra en smoothie och ta med mig den hur lätt och snabbt som helst. Win win!

 20. Hanna says:

  Jag vill vinna denna då den hade underlättat något enormt på morgnarna för mig! Kan inte äta frukost direkt på morgonen så har alltid mackor i påsar med i väskan. Det hade varit så mycket smidigare (och nyttigare för plugghjärnan) att kunna ta med en smoothie att sitta och dricka på föreläsningar! God fortsättning! :)

 21. Monika says:

  Denna hade min son som flyttar hemifrån fått så han inte slarvar med frukost😩

 22. Amanda says:

  Varför är det alltid så svårt med dessa frågor? Jag är ju en sån person som hellre ger bort presenter än att få, kanske är det just därför. Jag har tänkt köpa en mixer rätt länge och likaså min pojkvän. Eftersom jag i princip bor hos honom även fast vi inte är sambos, skulle jag vilja ge den till honom så vi kan göra goda smoothies tilsammans! God Jul, så kul att dölja dig & din blogg!

 23. Stina says:

  Nu när det nya året börjar så är det även dags att ändra på kosten. Med det här skulle jag kunna göra mina gröna smoothies varje morgon och starta 2018 på bästa sätt!

 24. Anna says:

  Jag har en sån här som min mamma är avundsjuk på. Hon fyller år 7 januari och den vill jag överraska henne med. Ska i så fall köpa en stor fruktkorg med så att hon kan göra nyttiga smoothies!

 25. Helena says:

  För att jag har tävlat varje dag och för att jag har så mycket mango i frysen som jag måste göra slut på.

 26. Linnea H says:

  För att jag älskar smoothies men min sambo tycker det bara är onödigt med en smoothie blender så jag “får” inte köpa någon. Vi är studenter båda två så man måste ju hålla lite extra i pengarna varje månad. Kram!

 27. Paola says:

  Jag vill dricka smoothies jämt, för att de är som en hel måltid – eller efterrätt eftersom de är så underbart goda. De ger så mycket positiv och glad energi och jag blir verkligen lycklig av smoothies. Jag ser det som en utmaning att mixa och trixa ihop nya favvokombos. En ny blender skulle innebära att jag snart skulle ha en hel egen receptbok ;) Hela familjen älskar smoothies, och flera av oss tränar, så just denna variant är ju supersmidig. Oj vilken fin försenad julklapp detta vore :)

 28. Felicia says:

  Åh, perfekt för mina tidiga morgnar!
  Jag tycker att jag ska vinna för att jag har hängt här så jäkla länge (sen du tog studenten tror jag! You’re my blog-lobster som Phoebe skulle sagt) men aldrig lyckats vinna något. Nu kanske det är min tur till slut =D

 29. Jennifer Green says:

  Tack alla som tävlat! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?