Hair free in ten minutes

i samarbete med Panasonic

jag tog mig an ett plågsamt uppdrag – att testa Panasonics nya epilator. jag var sjukt taggad och förberedd på en smärtsam stund, men till min positiva överraskning så överlevde jag det utan issues.

jag har aldrig epilerat tidigare, jag brukar vaxa inför varje långresa och jag har gjort hårborttagning med laser. så det är vad jag har att jämföra med.


finns att köpa Här.


så här ser den ut, en söt liten blekrosa maskin. den har flexibelt huvud och följer benet bra med två lägen: normal och soft, beroende på hastigheten du föredrar. jag tog normal och tänkte att jag inte vill förlänga denna upplevelse mer än nödvändigt. den har 48 pincetter så den tog med nästan alla hår i ett drag.


det går även att byta huvud och ha den som fotfil eller rakhyvel.


den har inbyggd belysning, så himla smidigt så du inte missar något hår. den går att använda både torrt eller i vatten, rent spontant lät det skönare med vatten så jag satte igång duschen och hällde på massa duschcreme. det gjorde lite ont som när man vaxar (dvs ondast på smalbenet), men inte alls lika ont som laser gör.


jag epilerade vänstra benet och rakade högra för att kunna jämföra.

resultatet efter 6 dagar? det epilerade benet är fortfarande lika lent och fint, där jag rakade har redan småhår börjat synas. med epilatorn drar man ju upp håret från roten så jag förväntar mig lika långvarit resultat som vid vaxning, dvs ca 3 veckor. men det besparar mig både tid och pengar att epilera själv, och dessutom slipper jag ligga med rumpan upp i ansiktet på min vaxtjej, haha.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Natalie says:

  Hur är det att gå och vaxa sig? Jag skulle så gärna vilja men är lite smånervös och att blotta sig för en annan människa, känns sådär… haha 🙈

  • Jennifer Green says:

   Haha ja, jag tycker inte det är nice att ligga med rumpan upp i luften. men väl där så bryr man sig inte – typ som att gå till gynekologen. jag verkligen avskyr det och tycker det är äckligt, men de gör ju bara sitt jobb och ser inte på en sexuellt liksom.
   börja med att vaxa halva ben typ och känn efter, då kan du ju ha korta shorts eller så. det hade jag första gången! :)

 2. Anna says:

  Jag bara måste börja epilera benen inser jag, men är så klen för smärta så jag hade säkert fuskat o fått ett fläckigt resultat xD HAHA. Men man vänjer sig väl..

  • Jennifer Green says:

   haha ja men det var faktiskt mycket lättare än jag föreställde mig. jag har vaxat mig själv en gång och då tog det liksom emot rent mentalt att dra av remsorna. mina armar stelnade typ så jag kunde knappt dra det själv haha. nu med epilatorn bara gled den förbi liksom och jag bara bet ihop. ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?