Door 19: For my fellow choco lovers

er önskan är min lag! lucka 19 var tom och jag hade tänkt köpa något ni kunde få vinna – så skrev två personer att jag borde tävla ut mina jättechoklad. en person kan nu få vinna 2 kilo toblerone, fresh from Liseberg!

tävlingsregler:
svara på frågan i kommentarsfältet: vad är det första du någonsin vunnit? det första jag vann var en superstor nalle på någon marknad när jag var liten, men jag hittade lotten på marken så det var egentligen inte min vinst haha. karma vem är det liksom.

tävlingen avslutas 21 december kl 23.59.

This entry was posted in /Giveaways. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Linnea says:

  Ett prydnadsbord när jag var typ 5 år!? Köpte också en lott från en förening på en marknad. Mitt 5åriga jag blev inte så glad haha , desto gladare blev mamma! Så hon köpte ett kanin gosedjur till mig. Win-win :)

 2. Elin says:

  OMG yes!!
  Min första vinst är vad jag kan minnas 500 kr på bingolotto när jag var 7-8 år. Otroligt mycket pengar då! :)

 3. Kattis says:

  Haha va rolig du är! Men jag tänker att vinsten VERKLIGEN var din, karma ville verkligen att du skulle ha den!

  Det absolut första jag vann var väl säkert någon nalle, och inte ens en stor eller speciell på annat sätt. Men utöver det så var det nog en borrmaskin, HAHA. Det finns ett hjul på Liseberg som har saker till hemmet, finns typ små möbler och hemelektronik och lite annat där. Så då valde jag en borrmaskin och släpade hem till mamma som typ inte fattade något. Idag undrar jag ba varför jag inte kunde vunnit choklad istället! Haha

 4. Klara says:

  Generöst av dig ;) Det första jag vann var en signerad plansch från Robyn. Den hängde på sovrumsdörren i många år. :)

 5. Sandra says:

  25 kr på Triss, och det är det ENDA jag vunnit!

 6. Johanna says:

  Så roligt! Jag vann en hopptävling i skolan när jag var 10 tror jag, första pris var en chokladmedalj :)

 7. Hedvig says:

  Jag vann en lottdragning om att få vara Lucia när jag var 8 år kanske, för att jag använde min pappas namn. Han brukar nämligen alltid vinna och fortfarande hittills har jag aldrig vunnit på mitt namn. Tror de är det enda jag vunnit också haha.

 8. Elin says:

  Men nej va hemskt att du ska tävla ut din vinst! Oj va bra minne alla har, jag vet inte alls vad det första var. 25kr på triss kanske hehe.

 9. Louise says:

  Jag kommer inte ihåg att jag vunnit så mycket när jag var liten, jag minns bara att min farmor vann en hund till mig, alltså ett gosedjur haha. Har fortfarande kvar den och älskar den<3

 10. Ina says:

  Åhhh detta minns jag!!
  Jag var på Akademibokhandeln på Väla med mamma när jag va 10 år. De hade en tävling där man skulle skriva ett brev på sånt där brevpapper som doftar gott om hur ens drömprins var. Det fanns både första-, andra- och tredjepris att vinna och jag vann förstapriset!! Det var “Eva och Adam” tema så jag vann ett datorspel på cd-skiva (det var tider det), 3 böcker, brevpapper, bokmärke och en svart väska där det stod “Eva och Adam” tydligt på. Självklart hade jag väskan redan dagen efter som skolväska och inuti hade jag fyllt den med alla mina vinster haha 😂 Tror det var min lyckligaste dag som barn! Jag minns att jag beskrev min drömprins som blond, blåa ögon, lång och snäll 👫🤴🏼 Än idag 15 år senare har jag inte hittat min prins men jag är säker på att våra vägar redan korsats 😉

 11. Anna says:

  Toblerone ❤️❤️ Min första vinst minns jag inte, min största däremot var en iPad på en konferens. Sjukt nöjd! :)

 12. Linda says:

  Det första jag vann var en nyckelring i ett sånt där “vinst varje gång”-stånd på en marknad. Sånt där en drar i ett snöre. Men jag förstod inte att det var just vinst varje gång och att min nyckelring var det minsta av priserna så jag blev lika glad ändå!

 13. Anna says:

  Det första jag någonsin vunnit var en vit isbjörn på Liseberg, gudars så stolt jag var över den!!

 14. Kim says:

  Haha denna minns jag, sen har nog familjen skrattat åt det ett flera gånger. De hade en tävling på ICA när jag var kanske runt 7-8 år. Tävlingen var sponsrad från Felix tomatketchup. Man skulle rita med en ketchupflaska, självklart med en tuschpenna i. Jag hade ritat en häxa på en kvast! Sen så några veckor senare ringde de hem där hemma och mamma svarade. De sa då att hennes son Kim hade vunnit 2: priset. Mamma svarade då: jag har ingen son, som heter Kim….. Men jag har en dotter. Haha vi är hundra på att jag vann denna tävling pga. de trodde det var en kille som hade ritat ”så fint”, men nope det var en tösabit. Sen blev jag jätte glad att det var andra priset för det var en stor fet ketchupflaska gummibåt. Första priset var något hockeyspel som jag inte ett dugg var intresserad av. Så den där gummibåten som likande en ketchupflaska hängde med på några sommarsemestrar.

 15. Ellen says:

  Det första jag vann var ett gigantiskt Picacchu-gosedjur, också på en marknad. Skulle dra i valfritt snöre men precis innan jag hann så räckte personen i marknadsståndet fram ett specifikt snöre till mig och sa ”ta det här”. Och så var det stjärnvinsten! Man tackarrr!

 16. Helena i Uppsala says:

  Biobiljetter till filmen “Kapten Grants barn” när jag var 10 år. Kamratposten hade den tävlingen.

 17. Elin says:

  Första grejen jag vann var en nalle för kanske 7-8 år sedan på Grönan, (jag tyckte /tycker fortfarande haha, dock att nallen borde ha varit större eftersom det var första och hittills enda gången jag vunnit! Jag har dessutom fortfarande kvar den ✌😎

 18. Amelie says:

  Men jag smäller av vilken vinst!! Jag vann för första gången när jag var 14/15 på Liseberg. Sedan dess hr jag brännt upp tusentals kronor och bara vunnit en liten Aladdin ask. :/

 19. Sandra says:

  Räknas danstävling på skoldiscot..? 😂

 20. Sara says:

  Haha åååh, älskar att du gjorde det! Min allra första vinst var på en trisslott som jag hittade på marken, skrapad och allt. Min andra vinst var en trisslott jag fick i present av min lillebror. Min tredje vinst var presentkortet jag vann här :D Så eftersom att jag redan vunnit en lucka så vill jag inte delta, ville bara dela med mig av hur lite tur jag har!

 21. Sofia says:

  En teflonkastrull på Råås julskyltning när jag var typ 6 år 🙈😅 snål med den var jag med, sa till min mamma att vi kunde dela på den men att den var min när jag väl skulle flytta hemifrån 😂😂😂

 22. Olivia says:

  Vann en grymt snygg jacka från peak performance när jag gick caddy till min pappa. Den var dock 6 storlekar för stor så det blev ingen megabit! 😂

 23. Hanna R says:

  Det allra första jag vann var att bli människa! Gick till som så att jag simmade förbi alla spermier och hann först till ägget. (Btw 1 låter såå creepy?!). (Btw 2 ska bli spännande att höra hur frakten av det där stora paket går till haha )

 24. malin says:

  Tror jag var fem-sex år när jag för första gången vann. Vill minnas att det var på bom-bol land i Danmark. Det var en gul apa som hade långa armar som man kunde sätta ihop med karborreband.

 25. Linnea says:

  Jag vann senap på en marknad när jag var typ 12, jag vart så stört besviken xD

 26. Li says:

  Vad roligt att vi har chans att vinna choklad! =)
  Min första vinst som jag verkligen minns är att jag vann på Bingolotto när jag var typ 10-11 år. Det var 1000 kr på Gulfynd så jag minns att jag fick ett räfflat guldhjärta i en guldkedja, jag kände mig så fin i det halsbandet ♥

 27. Louise says:

  Haha så kul tävlingar ju, så roliga priser och gillar verkligen konceptet med en fråga också. Så kul att läsa vad alla skriver ju!! Går in på alla kommentarer igen bara för att läsa ibland haha. Ville bara säga det! (Har redan tävlat längre upp)

 28. Laura says:

  åååhh yaaaas! en av de få gånger jag vunnit något var när jag var med min styvmamma på bingo och då vann jag en hel gris! hahah så sjukt, men det var verkligen en hel gris som vi sedan grillade över öppen eld, smakade ljuuvligt!

 29. Anna says:

  Jag vann 1 000 kronor på triss när jag var kanske åtta år, känns som det aldrig kommer hända igen.

 30. Nathalie says:

  Det första jag vann var när jag var ca år och vann en tvålkopp på ett lotteri under ett valborgsfirande, hahah!

 31. Cornelia says:

  Min första vinst var när jag var 10 år, de hade en gissningstävling i någon matbutik där man skulle gissa vikten på en jättestor pumpa! Jag vann ett 200g marabou mjölkchoklad som jag åt en ruta av varje dag så länge det räckte hehe. Kommer ihåg det så väl då vi bodde hos min mormor tillfälligt då och jag hade chokladet i kylen där så att mina syskon inte skulle snylta av det 😂

 32. Jennifer Green says:

  Haha, många roliga historier! Tack för era bidrag, puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?