Our thursday fun

igår ställde jobbet till med en sjukt trevlig julfest på Malmö Live. jag hade event och blev 2,5 timmar sen, och min kollega Mange blev lika sen så vi gick dit tillsammans.

när vi kom in frågade vi vart vi skulle sitta och servitrisen leder oss till detta bord:

vi ba “Eh.. finns det inget bord med människor som har lediga platser?” haha. men vi fick fint slå oss ner här och hade skitkul i vår ensamhet, och en efter en började resten av gänget smyga sig över tills vårt bord blev fullt.

resten av kvällen dansade vi loss till alla möjliga konstiga låtar. sista kvarten blev RnB iallafall och till slut var vi 4 tappra krigare av 240 pers kvar, haha. börjar förstå varför Timmie säger att jag alltid städar dansgolvet.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?